iOS 16 bakal nuduhake logo bisnis sing wis diverifikasi ing aplikasi Mail

BIMI Group Mail iOS 16

iOS 16 ana ing mode beta pangembang kaya liyane saka sistem operasi Apple anyar presented ing WWDC22. Kebaruan kedadeyan lan katon nalika pangembang ngrusak saben aplikasi. Ing kesempatan iki, kita bakal ngomong babagan app Mail sing wis ngalami owah-owahan ing iOS 16 lan macOS Ventura. Ing antarane owah-owahan kasebut yaiku integrasi standar BIMI sing ngidini logo perusahaan sing wis diverifikasi ditampilake ing jejere email, siji alat liyane kanggo njamin sing mail resmi lan ora penipuan.

iOS 16 lan macOS Ventura nggabungake karo standar BIMI ing Mail

BIMI minangka standar sing tegese Indikator Merek kanggo Identifikasi Pesen utawa sing padha Tandha indikator kanggo identifikasi pesen. Punika a standar kanggo email sing ngidini perusahaan nuduhake logo ing jejere email sing ditampa kanthi tujuan promosi merek, ing tangan siji, lan njamin keaslian konten lan pangirim dening merek kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Pamit kanggo duplikat kontak karo tekane iOS 16

Apple ora ngumumake ing WWDC22 nanging iOS 16 lan macOS Ventura wis digabungake menyang standar BIMI karo kabeh pangguna bakal bisa ngakses kaluwihan standar iki. Kepiye pangguna bakal ndeleng? Gampang banget, sampeyan duwe ing tweet Charlie Fish ing ngisor iki sing nuduhake logo bank bebarengan karo pesen pop-up:

Nalika kita nampa email saka merek diverifikasi dening BIMI logo sampeyan bakal katon ing sisih kiwa plus teks sing ngandika "Disertifikasi digital". Nalika kita klik ing "ngerti liyane", iku bakal ngandhani kita bab domain saka email kasebut, saliyane informasi kasebut diekstrak saka standar BIMI.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.