Konsep iOS 16 iki ngenalake pusat kontrol anyar lan widget interaktif

Konsep IOS 16

Kita mung rong minggu adoh saka wiwitan WWDC22. Ing wektu kasebut, kita bakal weruh sistem operasi apel anyar sing ditunggu-tunggu sing wis diomongake pirang-pirang wulan. iOS 16 arep nerusake desain sing ora bisa dipindhah nganti pirang-pirang taun, nanging komitmen kanggo kalebu inovasi fungsional lan sistem kabar sing luwih apik. Kanthi kabeh bocor lan sawetara kedadeyan Nicholas Giho wis nerbitake a Konsep iOS 16 nuduhake layar kunci sing bisa disesuaikan, widget interaktif lan pusat kontrol anyar, antarane akeh novelties liyane sing kita pitutur marang kowe ing ngisor iki.

Konsep sawise konsep, kita mbayangno apa sing anyar ing iOS 16

Sadurunge miwiti nganalisa koncepto, iku kudu nandheske sing iku salah siji sing paling diterbitake kanggo tanggal. Integrasi karo mockups iPhone sukses banget lan fitur-fitur sing dienalake wis fungsional. Ala banget Apple ora bakal nampilake kabeh warta, bakal sukses.

Konsep diwiwiti karo tansah ing, fitur sing wis dikabarake kanggo sawetara wektu. Fitur layar sing tansah aktif iki bakal ngidini iPhone supaya layar tansah urip nanging surem nalika iPhone dikunci. Kanthi cara iki kita bisa ngakses informasi tanpa perlu layar diuripake kanthi lengkap. Uga kalebu kemampuan kanggo ngatur trabasan menyang app tartamtu saka layar kemunci karo lambang ing ngisor.

Konsep IOS 16

Artikel sing gegandhengan:
iOS 16 beta umum bisa ditundha amarga masalah stabilitas

We terus karo a desain ulang kabeh iOS 16 lambang ing gaya macOS paling murni. Kajaba iku, kamungkinan kanggo nambah Pustaka App ing dermaga saka iOS. Anyar liyane sing kita ngarepake kanggo iOS 16 (lan kita yakin manawa bakal ana ing versi pungkasan Apple) yaiku widget interaktif, unsur sing ana ing layar kunci sing bisa kita sesambungan. Conto kasebut: interaksi karo puter maneh, karo aplikasi kesehatan lan liya-liyane.

Konsep IOS 16

Uga kalebu a pusat kontrol anyar ngilangi kothak 1 × 1, mbukak kemungkinan nggabungake unsur sing beda-beda kanthi ukuran sing beda kayata padhang ing 4 × 1. Pusat kontrol iki meh padha karo sing ana ing macOS, deleng lan sampeyan bakal weruh. Pungkasan, telung owah-owahan cilik digabungake, kayata kamungkinan mblokir aplikasi tartamtu, kabar sing kurang intrusif yen baterei wis entek, lan mode memori kalkulator.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.