FaceTime ing iOS 15 bakal ngelingake yen sampeyan ngomong lan bisu

Salah sawijining kabaruan sing diduweni Apple ing iOS 15 yaiku pangguna tandha nalika nyoba ngomong nalika lagi nelpon FaceTime lan mic wis bisu. Fitur iki bisa uga katon konyol kanggo pangguna nanging ora.

Iki minangka jinis pangeling ing bentuk kabar sing ngidini pangguna nampa tandha yen telpon FaceTime aktif njaluk sampeyan menet tombol bisu mikropon maneh kanggo dirungokake.

Sejatine yaiku pangowahan sing ditindakake ing FaceTime akeh lan beda-beda ing prekara iki, mula kita duwe owah-owahan sing ngidini kita ora bakal goblok nalika ana ing telpon FaceTime lan Sapa sing durung nate ngerti babagan microphone bisu ing telpon normal malah ...

Saiki, kanthi pandemi coronavirus sing mengaruhi kabeh jagad, telpon liwat FaceTime utawa sing padha asring banget, bisa uga nalika sampeyan lagi mlebu salah sawijining telpon, sampeyan bakal meneng lan nyoba ngomong, kanthi tekane iOS 15 lan iPadOS 15 sampeyan ora bakal kelakon maneh utawa paling ora sistem bakal ngelingake sampeyan babagan iki. Soko sing ngagetne kita ing babagan iki yaiku ing wektu iki ing versi beta 1 macOS Monterey kita ora kasedhiya notifikasi iki nalika nggunakake FaceTime, kita mbayangake manawa Apple bakal nambah ing versi sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.