IPad 2022 bakal duwe prosesor A14, 5G lan WiFi 6. Desain anyar kanggo 2023

Ing pungkasan taun iki kita bakal duwe iPad 10 anyar, model paling dhasar Apple kanggo 2022 iki, sing bakal njaga desain sing padha karo owah-owahan ing interior: konektivitas 5G, prosesor A14 lan WiFi 6.

Sauntara kuwi, desas-desus babagan iPad Air sabanjure, sing bakal kalebu konektivitas 5G ing antarane barang-barang anyar sing paling gedhe (supaya kabeh bisa dicritakake ing wektu iki isih anekdot ing negara-negara kaya Spanyol) tanpa owah-owahan ing desain utawa ing unsur penting liyane kayata layar, sing Senadyan gosip babagan panggunaan teknologi OLED, katon bakal terus dadi layar LCD kaya saiki, saiki ana kabar babagan iPad paling dhasar saka kabeh jajaran Apple, iPad generasi kaping 10 utawa iPad 2022. . Dikarepake ing pungkasan taun 2022, tablet anyar iki samesthine bakal nggawa warta internal, kayata Prosesor A14, sing padha karo iPhone 12 ing macem-macem, Konektivitas 5G ing model sing duwe sambungan data, lan WiFi 6, standar konektivitas nirkabel anyar sing Apple mboko sithik dilebokake ing kabeh piranti.

mulane ora bakal ana owah-owahan ing desain tablet, sing samesthine bakal teka saka 2023, tanggal kang iPad "mirah" iki bisa oleh warisan desain sing wis iPad liyane, Air, Mini lan Pro, tanpa tombol ngarep lan karo pigura luwih sempit. Apa ana dandan liyane? Soko sing akeh kedhaftar nyana iku layar dadi laminated, sing ora ana spasi antarane kaca lan layar, soko sing mung mengkono ing input iPad iki, lan mengaruhi kualitas gambar. Ing bali, jinis layar iki luwih murah kanggo ndandani ing cilik saka breakage saka kaca ngarep, amarga kabeh layar ora kudu diganti. Rega iPad anyar 2022 iki? Dikarepake tetep ora owah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)