iPad Black Friday

IPadOS 15 widget

Yen ing sasi September sampeyan ora bisa nganyari iPad lawas, amarga sampeyan kehabisan anggaran nalika preian, Black Friday iku wektu paling apik ing taun kanggo gawe anyar, utamané saiki sing sawetara luwih amba saka tau.

Taun iki Black Friday diwiwiti tanggal 26 November, sanajan wiwit Senin 22 nganti dina Senin 29 November, kita bakal nemokake tawaran kabeh jinis, ora mung kanggo nganyari iPad, nanging uga kanggo nganyari iPhone, Mac, Apple Watch, AirPods ...

Apa model iPad sing didol ing Black Friday

iPad Pro 2021

tawaran TOP Black Friday 2021 Apple iPad Pro (saka ...
tawaran TOP Black Friday 2021 Apple iPad Pro (saka ...

Ing Mei taun sing padha, Apple gawe anyar sawetara iPad Pro, Apple iPad karo fitur liyane ing pasar lan kang dikelola dening prosesor padha sing kita bisa nemokake ing MacBook Air, M1.

6 sasi wis liwati wiwit presentasi lan sawetara sasi, kita wis bisa nemokake nawakake menarik kanggo model 12,9-inch lan 11-inch.

Mesthine sajrone Black Friday ora ana loro model iPad Pro bakal kantun pesta diskon.

iPad Pro 2020

Kanthi mung luwih saka setengah taun ing pasar, iPad Pro 2020 isih pilihan banget kanggo pangguna sing ora bisa mbayar, utawa ora gelem, mbayar kanggo generasi anyar taun iki.

Ing Amazon, kita isih bisa nemokake model iPad Pro wiwit taun 2020, utamane model 11 inci ing prices banget menarik.

Sanajan iPad Pro 2020 12,9-inci ora akeh, para pedagang mesthi bakal njupuk kauntungan saka Black Friday kanggo nyingkirake saham sing kasedhiya.

iPad Air

Kanthi luwih saka setaun ing pasar lan kanthi desain sing dilacak menyang iPad Pro 11 inci, kita duwe iPad Air, tablet sing wis ditampa ing saindhenging taun iki. diskon menarik, dadi mesthi sampeyan ora bakal kantun Black Friday.

IPad 2021

iPad generasi kaping sanga wis ing pasar mung liwat sasi, dadi ora nyana kanggo nemokake tawaran sembarang input iPad. Kita kudu ngenteni sawetara wulan sabanjure kanggo model iki rada murah.

iPad mini 2021

Kanthi 2021 iPad mini sampeyan wis nampa nganyari desain sing akeh kedhaftar padha nunggu karo Tambah rega jalaran.

Model iki, kaya iPad generasi kaping sanga, wis ing pasar mung liwat sasi, dadi sampeyan bisa lali dhewe kanggo golek diskon sak Black Friday.

Logo Amazon

Coba Audible 30 dina gratis

3 wulan Amazon Music gratis

Coba Video Perdana 30 dina gratis

Napa worth tuku iPad ing Black Friday?

iPad mini iPad 9 generasi

Iku dadi tanpa ngandika sing Black Friday iku wektu paling apik ing taun ora mung kanggo nindakake blanja Natal, nanging uga kanggo nganyari piranti elektronik sing ana ing omah.

Kabeh perusahaan entuk paling revenue dodolan ing waktu pungkasan taunKanthi Black Friday minangka salah sawijining dina sing paling penting, bebarengan karo Natal, sanajan iki minangka wektu paling awon kanggo tuku amarga kenaikan rega sing dialami kabeh produk.

Pinten iPads biasane mudhun ing Black Friday?

Simpenan iPad mini

iPad Pro 2021 12,9 inci lan model 11 inci, bisa ditemokake ing sawetara toko kanthi diskon maksimal 10%, sanajan kadhangkala mung tetep ing 5%. Ngelingi apa padha biaya, iku tabungan pinunjul.

Model 2020 iPad Pro, ing rong versi, yen kita ngerti carane nggoleki kanthi apik, kita bisa nemokake nganti sawetara diskon 15-17%, dadi pilihan menarik kanggo nimbang.

Babagan iPad generasi kaping XNUMX lan iPad mini, loro-lorone mung luwih saka sasi ing pasar, ora nyana golek diskon gedhe utawa cilik. IPad generasi kaping 10 kemungkinan bakal diskon antarane 15-XNUMX%.

iPad Air, tekan pasar ing 2020, lan sawetara sasi, kita wis ketemu ing Amazon karo discounts bab 100 euro kanggo versi input. Kanthi dicokot saka luck, kanggo Black Friday sampeyan kamungkinan kanggo nemokake iku karo diskon luwih.

Suwene Black Friday ing iPads?

Ing Black Friday 2021, kaya saben taun, dirayakake dina sawise Thanksgiving dirayakake ing Amerika Serikat. Dina iki tiba tanggal 25 November.

A dina mengko, ing 26 de noviembre, yaiku nalika Black Friday resmi diwiwiti, saka 0:01 kanggo 23:59.

Nanging, supaya sing paling bingung ora kantun diskon menarik dina iki, wiwit Senin, 22 November nganti dina Senin, 29 November (Cyber ​​Monday), kita bakal nemokake tawaran macem-macem.

Where golek tawaran iPad ing Black Friday

Toko Apple Hong Kong

Apple wis ana sawetara taun muter edan karo black Friday, dadi aja ngarep-arep ngunjungi toko utawa situs web online kanggo nemokake sawetara tawaran.

Yen sampeyan pengin entuk manfaat saka dina iki lan ngirit dhuwit sing mesthi migunani kanggo mbuwang barang liya, sampeyan kudu percaya Amazon, Pengadilan Inggris, mediamarkt, K Tuin, Apik banget...

Amazon

Apple kasedhiya kanggo kabeh pangguna Amazon, saben produk sing disebarake liwat toko fisik lan online, nanging ing prices murah ing paling kasus.

Amarga Apple ana ing mburi katalog produk Apple sing kasedhiya ing Amazon, kita bakal seneng jaminan padha sing bisa kita duwe yen kita tuku langsung saka Apple.

mediamarkt

Ing taun anyar, Mediamarkt wis taruhan banget akeh banget ing produk Apple, utamané sak Black Friday, supaya kita ora bisa mungkasi njupuk dipikir ing kabeh nawakake sing padha nerbitaké.

Pengadilan Inggris

Salah siji liwat situs web utawa kanthi ngunjungi salah sawijining pusat sing ana ing saindenging Spanyol, El Corte Inglés uga bakal nyiapake. discounts menarik sak Black Friday.

K Tuin

Toko K-Tuin punika spesialisasine mung ing produk Apple, toko sing ana ing kutha-kutha ing ngendi Apple ora duwe kehadiran fisik.

Kanthi Black Friday padha kurban diskon pinunjul ing kabeh produk sing, supaya ora babras kanggo ngunjungi wong sak dina iki.

Masinis

Magnificos wis dadi K-Tuin ing internet ing taun-taun pungkasan, khususe ing produk lan aksesoris kanggo piranti Apple.

Saben taun karo Black Friday, nawakake diskon menarik lan nawakake promosi bilih kita ora bakal bisa uwal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.