iPhone dikunci dening iCloud

Temokake manawa iPhone dikunci dening iCloud, ana sing tambah akeh umum ing terminal sing wis dicolong utawa sing duwe ilang.

Saka kene, sampeyan bisa mriksa manawa iPhone dikunci dening iCloud sadurunge tuku. Elinga yen yen dikunci, sampeyan ora bakal bisa ngaktifake Dadi isi formulir ing ngisor iki lan tinggalake keraguan:

Sawise mbayar, sampeyan bakal nampa email sing konfirmasi manawa iPhone dikunci dening iCloud utawa ora. Tenggat wektu kanggo ngirim informasi iki biasane 5 nganti 15 menit, sanajan ing kasus tartamtu bisa ditundha nganti 6 jam.

Lan elinga yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa priksa manawa iPhone dikunci dening IMEI kanthi ngeklik link sing mung ditinggalake sampeyan.

Cara ngerti manawa iPhone dikunci dening iCloud

Penting banget yen kita Ayo priksa manawa piranti ora dikunci liwat iCloud sadurunge sampeyan tuku, amarga yen sampeyan ora sengaja tuku piranti saka asal ilegal, mesthine sampeyan bakal nampa kunci remot sing bakal nyegah sampeyan nikmati.

Mula, kita nawakake layanan sing bakal ngidini sampeyan mriksa status kunci liwat iCloud ing iPhone, Mung kanthi ngisi data ing formulir sampeyan bakal nampa email kanthi laporan data sing dijaluk sajrone udakara limalas menit (ing sawetara kasus tartamtu bisa ditundha nganti 6 jam).

Cara Mbukak kunci iPhone Dikunci dening iCloud

Kita ngadhepi siji cara kanggo mbukak kunci iPhone sing sadurunge wis diblokir liwat layanan iCloud, lan mlebu menyang iPhone dhewe, utawa liwat situs web iCloud, email lan sandhi ID Apple sing wis ana gandhengane kanggo iku, lan sing bakal ngidini kita konfirmasi identitas.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa gampang pulih sarana iPhone sing sadurunge wis dikunci kesalahan liwat iCloud, utawa wis bali menyang tangan tengen sawise ilang.

Apa kunci iCloud?

Ngunci liwat iCloud minangka langkah keamanan manawa Apple wis ngetrapake piranti seluler wiwit tekan iOS 7, kanthi cara iki pamilik iPhone sing ilang, salah papan utawa dicolong kanthi ilegal, bakal bisa mblokir jarak kasebut liwat sambungan internet, kanthi tujuan sing ora bisa dipasrahake karo wong liya.

Kajaba iki, nalika piranti diblokir liwat Akun iCloud, kemungkinan ngakses sawise restorasi dicegah, amarga prosedur verifikasi diwiwiti liwat server Apple sing bakal mriksa manawa diblokir utawa ora.