iPhone dikunci dening IMEI

Ing kaca iki sampeyan bisa ngerteni manawa iPhone dikunci dening IMEI. UTAWAn iPhone bisa dikunci dening IMEI amarga dicolong, wis ilang utawa amarga utang karo operator.

Priksa manawa dheweke adol iPhone sing dilaporake sadurunge tuku. IPhone sing dikunci IMEI ora bisa digunakake karo operator apa wae lan umume, ora bisa dikunci.

IPhone sing dikunci utawa dicolong?

Gunakake formulir ing ngisor iki kanggo nemokake manawa iPhone dikunci utawa wis dicolong:

Sampeyan bakal nampa kabeh data iPhone ing email sing ana gandhengane karo akun Paypal utawa email sing sampeyan tulis yen sampeyan mbayar nganggo kertu kredit. Biasane sampeyan bakal nampa informasi sajrone 5 nganti 15 menit, nanging ing kasus tartamtu bisa uga ana wektu tundha nganti 6 jam.

Laporan sing bakal ditampa bakal padha karo iki:

IMEI: 012345678901234
Nomer Serial: AB123ABAB12
Model: IPHONE 5 16GB BLACK
IMEI ditandhani dicolong / ilang ing basis data Apple: Ora / Ya

Uga yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa mriksa dikunci dening iCloud, saka perusahaan endi sing dadi iPhone, yen duwe kontrak permanen lan bisa bukak kunci dening IMEI Kanthi milih pilihan ing drop-down pembayaran, sampeyan mung kudu mbayar luwih sithik kanggo nggedhekake informasi iki.

Kepiye ngerti yen iPhone dicolong

Penting banget yen tuku piranti Apple iPhone liyane sing anyar yaiku kanthi gampang ngerti manawa iPhone iki dikunci dening IMEI. Alesan utama kenapa perusahaan milih mblokir piranti seluler liwat kode IMEI yaiku amarga sing duwe wis ilang utawa nyolong ilegal. Mula, kita kudu mriksa validitas kode IMEI sing ana gandhengane karo piranti, mula bisa diverifikasi asal-usule kasebut pancen sah.

Pramila layanan sing disedhiyakake bakal ngidini sampeyan ngerteni kanthi cepet manawa iPhone sing arep dituku wis diblokir utawa ora IMEI. Mangkono supaya bisa uga apus lan akuisisi piranti sing asale ora sah.

Apa sampeyan bisa mbukak kunci iPhone sing dikunci dening IMEI?

Umume, perusahaan telepon sing duwe kekuwatan kanggo ngunci lan mbukak kunci piranti liwat kode IMEI. Mula, yen pengin mbukak kunci iPhone sing sadurunge diblokir dening IMEI, kita bakal langsung menyang perusahaan telpon sing tanggung jawab kanggo blokade kasebut, kanggo konfirmasi kanthi resmi manawa piranti kasebut wis dibalekake lan ana ing tangane pemilik sah, kayata, sampeyan bisa nggunakake invoice tuku sing relevan.

Kanggo sing kasebut, kita nawakake layanan iki sing bakal menehi kemungkinan ngerti yen iPhone sing arep dituku dikunci liwat IMEICukup isi data sing cocog karo kode IMEI piranti sing pengin sampeyan tuku ing formulir ing ngisor iki, uga email sing sampeyan pengin nampa laporan respons sing bakal ngerti status blok IMEI. Mung kanthi ngisi data ing formulir sampeyan bakal nampa email kanthi laporan data sing dijaluk sajrone udakara limalas menit (ing sawetara kasus tartamtu bisa ditundha nganti 6 jam).

bool (bener)