Apple Watch SE sing dianyari lan liyane kanthi karakter olahraga kanggo 2022

We teka ing pungkasan taun lan perusahaan Cupertino saiki ing titik lethargy nyoto. Mulane, kabar resmi ora ngluwihi versi anyar saka sistem operasi sing beda-beda lan kampanye Natal kanggo menehi adoh piranti.

Ing kasus iki, desas-desus babagan kemungkinan piranti anyar wis dadi tanggung jawab kanggo wong liya, kayata Mark Gurman. Analyst kondhang nuduhake yen bebarengan karo Apple Watch Series 8, Apple planning a ‌Apple Watch SE nganyari lan bisa uga pilihan jam tangan sing luwih sporti sing sawetara wis nunjukaké sing bisa padha karo desain saka legendaris Casio G-Shock.

Apa Apple Watch SE duwe owah-owahan?

Bisa uga akeh sing isih ngenteni jam tangan versi anyar ing awal taun, nanging kita pancene ora percaya yen iki kedadeyan. Apple Watch SE saiki diluncurake ing September 2020 Lan sing paling aman yaiku model anyar, yen teka, bakal ditindakake ing wulan sing padha ing 2022. Pitakonan ing kene yaiku yen model iki pancene mbutuhake owah-owahan amarga Apple duwe model ekonomi, saka entri, lan nambahake Apa anyar bisa nggawe rega munggah.

Ing kasus apa wae, versi SE tansah "didaur ulang" saka piranti liyane lan mulane Kita ora ngandel yen Apple bakal ngunggahake rega pungkasan model iki, malah bisa tahan karo rega saiki sing padha ing versi anyar ing 2022.

Ing sisih liya, miturut Gurman, ana kemungkinan Apple bakal ngluncurake model sing luwih sporti lan tahan. Iki mesthine Apple Watch anyar, bakal duwe desain "dikuatake" sing bisa nambah kasus sing luwih tahan kanggo goresan, nabrak, tiba lan liya-liyane. Mulane ana omongan babagan kemungkinan Apple Watch niru jam tangan Casio mitos.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.