Jaringan Apple saiki wis kompatibel karo aksesoris pihak katelu

Apple mung ngumumake ing rilis pers jaringan Telusuran anyar sing kompatibel karo aksesoris pihak katelu, lan pabrikan pertama wis ngumumake piranti sing kompatibel kanggo minggu ngarep.

Aplikasi Panelusuran wis mbantu pulih iPhone sing ilang ing pirang-pirang taun, lan mbaka sethithik wis entuk fungsi anyar lan piranti sing kompatibel, nanging mesthi ana ing ekosistem Apple. Saiki kanthi aksesoris pihak katelu anyar, potensial jaringan Telusuran iki dikalikan.

Luwih saka sepuluh taun, para pelanggan wis ngandelake Find My kanggo nemokake piranti Apple sing ilang utawa dicolong, nalika nglindhungi privasi. Saiki kita nggawa kemampuan telusuran sing kuat saka Find My, salah sawijining layanan sing paling populer, kanggo luwih akeh wong sing duwe program aksesoris jaringan Find My. Kita seneng banget ndeleng kepiye cara Belkin, Chipolo, lan VanMoof nggunakake teknologi iki, lan ora sabar ngenteni apa sing digawe mitra liyane.

Program anyar kanggo pabrikan pihak katelu bakal dadi bagean saka "Made for iPhone" (MFi). Kabeh produk kudu tundhuk marang saben langkah keamanan Apple lan kahanan privasi. Barang-barang sing disertifikasi MFi iki bisa ditambahake saka tab "Obyek". lan dheweke bakal duwe lencana sing negesake kompatibilitas kasebut. Piranti kasebut bakal bisa nggunakake chip U1 Apple, saengga lokasi ing aplikasi Telusuran luwih pas.

Sepeda listrik S3 lan X3 paling anyar saka Vanmoof, headphone nirkabel SOUNDFORM Freedom True saka Belkin lan sing golek artikel Chipolo ONE Spot bakal dadi piranti pertama sing ndhukung jaringan Telusuran pihak katelu anyar iki. Apple wis negesake manawa bakal ana pabrikan anyar sing bakal gabung karo jaringan Telusuran. Jaringan iki bakal digawe pirang-pirang yuta piranti Apple sing kanthi anonim lan kolaboratif bakal mbantu nemokake piranti sing kompatibel iki, sanajan iPhone ing desain kasebut adoh banget. Privasi sistem iki dijamin karo enkripsi end-to-end, saengga Apple utawa pabrikan ora bakal bisa ngerti dununge piranti kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel P. ngandika

    Yen jaringan Telusuran bakal gumantung karo Chip U1, aku ngerti wektu tundha sing saka Cupertino ngluncurake Airtags lan saengga ngidini wektu supaya ana piranti (iPhone 11 lan 12 kanthi kabeh jinis) supaya bisa nemokake pelacak Pungkasane bakal padha karo Samsung… Aku ora ngerteni saiki migunani banget.