Kabeh warta sing bakal ditawakake Apple ing acara kasebut

Sabanjure April 20 Sampeyan duwe janji sing wajib karo kita, kita bakal nutupi langsung, kaya biasane, Keynote sabanjure perusahaan Cupertino, sing terakhir sadurunge WWDC21 sing bakal dianakake sajrone wulan Juni. Mula, kita pengin ngandelake sampeyan lan nemokake babagan warta saka Apple sadurunge wong liya.

Ing sawetoro wektu, Kita bakal nindakake kajian sethithik babagan warta yen perusahaan Cupertino bakal diluncurake tanggal 20 April ing acara kasebut Spring Dimuat. Ana produk sing diantisipasi dening pangguna Apple umume kayata AirPods generasi anyar utawa Apple TV anyar.

Sampeyan bisa ndeleng kompilasi iki ing video liwat saluran YouTube kita lan njupuk kesempatan kanggo langganan, amarga tanggal 20 sampeyan bakal duwe tindak lanjut warta kanthi langsung sing paling ketat. Banjur kita rinci babagan kabeh rumor rumor babagan apa sing bakal diluncurake Apple:

  • AirPods 3: Perusahaan Cupertino bakal ninggalake desain kuno AirPods asli lan bakal nggawa AirPods 3 luwih cedhak karo AirPods Pro babagan iki. Nanging, ing level teknis bakal ana sawetara warta kajaba nambah Spatial Audio.
  • Apple TV 5: Apple TV anyar bakal dilengkapi desain sing padha, perbaikan perangkat keras utama kayata HDMI 2.1 lan 120 Hz, nanging kaunggulan kasebut bakal ditindakake dening Apple TV Remote anyar, sing bakal ngganti Siri Remote.
  • iPad Pro: Rong versi anyar bakal teka nganggo prosesor A12Z Apple, padha karo M1 Mac, diiringi panel MicroLED tanpa resolusi luwih akeh nanging kanthi padhang lan kontras sing luwih apik.
  • Pensil Apple 3: Generasi kaping telu saka Pensil Apple bali kanthi padhang ing pungkasan, lan hibrida ing antarane versi kaping pisanan lan kaloro saka segi bentuk lan fungsionalitas.
  • Mini iPad: Piranti kasebut bakal diwiwiti saka 7,9 inci nganti 8,5 inci kanthi nyetel pigura, nanging bakal terus nganggo Touch ID lan inovasi cilik ing perangkat keras.
  • AirTags: Piranti geolokasi Apple wis cedhak.

Tetep dirungokake amarga kita bakal menehi akeh pitunjuk babagan warta kasebut lan utamane sampeyan bakal menehi crita kanthi nyata wiwit jam 19:00 (wektu Spanyol) tanggal 20 April.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juju ngandika

    Clickbait