WhatsApp mundur kanthi nampa kabijakan privasi

Tampilan

Saiki, pamblokiran akun lan panggunaan aplikasi dibatalake kanggo kabeh wong sing ora nampa kabijakan privasi aplikasi kasebut. Dadi aplikasi olahpesen WhatsApp lagi wae ngumumake manawa ora prelu nampa kahanan privasi anyar kasebut.

Tenggat wektu kanggo nampa syarat aplikasi kasebut rampung dina Sabtu, 15 Mei ngarep, nanging pungkasane kayane pangguna sing nolak nampa kahanan WhatsApp sing anyar ora bakal ngalami watesan apa wae dienggo, paling ora saiki.

Kita ora mangu manawa sawetara perkara bakal ganti wiwit saiki

Penolakan jutaan pangguna aplikasi iki kanggo nampa kondhisi anyar sing dileksanakake kanthi cara imperatif nambah akeh rasa seneng ing Internet lan uga media tradisional. Mesthi wae WhatsApp bakal cepet nindakake langkah iki lan meksa pangguna kanggo nampa katrangan kanggo nggunakake aplikasi iki, nanging saiki saiki wis mandheg.

Ya pancen bener pangguna sing duweke Uni Eropa dilindhungi undhang-undhang perlindungan data, kabeh jagad kudu nampa katemton WhatsApp tanggal 15 Mei kanggo terus nggunakake aplikasi kasebut. Yen ora nampa kondisi kasebut, perusahaan negesake manawa bakal matesi panggunaan eksklusif kanggo nampa pesen lan liya-liyane ... Pungkasane, iki wis mandheg lan panrimane ora perlu kanggo wayahe.

Saliyane, kita ora ngerti apa sing bakal kedadeyan karo wong-wong sing wis nampa kahanan panggunaan kasebut, sanajan sejatine sejatine ora bakal bali lan WhatsApp (Facebook) bakal nggunakake data iki sakarepe uga padha negesake Web Sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.