Kekurangan komponen bakal mengaruhi iPhone 13 lan iPad

Luca Maesteri ditakoni babagan kemungkinan kekurangan pasokan kanggo iPhone lan iPad generasi sabanjure ing konferensi asil finansial taunan. Maesteri, nerangake manawa Apple ngati-ati supaya bisa kekurangan pasokan sing paling aman yaiku bakal mengaruhi iPhone lan utamane iPad sajrone September ngarep.

Sampeyan bisa uga kekurangan sing dideteksi sajrone wulan Juni iki luwih gedhe ing wulan September Maestri menehi komentar. Iki tegese watesan kanthi logis bisa mengaruhi produke lan samesthine bisa nindakake kanthi cara sing luwih gedhe ing iPad tinimbang ing iPhone 13.

Pangarepan Apple kudu terus dipikirake

Ora ana sing luwih yakin karo pangarepan tinimbang perusahaan kasebut Lan kanggo ngerti rincian babagan jumlah produk sing bisa didol utawa diproduksi sajrone waktu seprapat, Apple minangka sing menehi wangsulan. Cetha manawa Apple main kertu lan ora bakal nuduhake kekurangan, nanging sejatine sektor kasebut ngalami kekurangan komponen amarga macem-macem sebab, kalebu pandemi COVID-19 sing mengaruhi kabeh planet.

Muga-muga wae, muga-muga iPhone 13 ora ngalami telat amarga kedadeyan iPhone 12 saiki ing babagan distribusi. Tim Cook dhewe nerangake yen kerja keras kanggo ngindhari masalah ing rantai pasokan lan logistik. Saliyane, sawetara komponen sing nggunakake silikon uga bakal ngalami larangan. Kabeh iki jelas mengaruhi kabeh industri lan Apple jelas bakal rumit nanging ora mokal mula meksa mesin kasebut supaya bisa ngindhari masalah. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan sawise preinan musim panas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.