Kensington StudioDock ora kompatibel karo iPad Pro 12,9 inci sing anyar

Kensington StudioDock

Dina sawise presentasi resmi iPad Pro 12,9 inci kanthi layar miniLED, macem-macem sumber nuduhake manawa model iki nutawa bakal kompatibel karo Magic Keyboard Apple nerbitake setaun kepungkur kanggo iPad Pro 12,9-inci 2020 lan 2018, konfirmasi manawa perusahaan kasebut digawe resmi liwat kaca dhukungan.

Iki amarga iPad Pro 12,9 inci 0,5mm luwih kenthel tinimbang sadurunge, dadi yen digunakake nganggo Magic Keyboard taun 2020, ora bakal ditutup kabeh, nanging bisa digunakake tanpa masalah. Perlu dielingi manawa Apple wis nambah warna putih menyang Magic Keyboard, nganyari desain supaya kompatibel karo iPad Pro 12,9 inci sing anyar.

Kensington StudioDock

Keyboard Ajaib sing dirilis Apple ing taun 2020 Ora mung piranti sing ora kompatibel karo iPad Pro 12,9 inci sing anyarWiwit Kensington StudioDock, aksesoris larang liyane kanggo model iki, dudu dermaga sing regane luwih saka 400 euro.

Kensington StudioDock minangka singkatan saka iPad Pro sing dadi komputer lan ngidini kita nggunakake ngganti orientasi lan miring ing sembarang arah, nanging uga, iku dermaga sing kalebu:

  • Port Gigabit Ethernet
  • 3 Port USB-A
  • 1 port HMDI 2.0 kanthi output 4K
  • 1 port USB-C
  • 1 maca kertu SD
  • 1 port jack 3,5mm
  • Kalebu basis kapal nirkabel kanggo iPhone (7,5W) lan liyane kanggo AirPods (5W)
  • Yen ora, kita bisa nambah pangisi daya kanggo Apple Watch.

La kaca web produk iki, wis nambah tanda asterisk sing nyatakake ora kompatibel karo iPad Pro 2021 inci 12,9. Siji-sijine alesan sing bisa dipikirake amarga ora kompatibel karo model iki yaiku tab dhukungan dirancang kanggo milimeter kanggo iPad Pro 2018 lan 2020, kanggo ndandani menyang pangkalan.

Amarga iPad Pro 2021 inci 12,9 inci luwih jembaré 5mm, ora ana cara manungsa supaya piranti iki bisa digunakake kanthi model anyar. Sing jelas sawise nganyari maneh iPad Pro 2021 inci 12,9 yaiku ora patut, anggere sampeyan tuku nalika Magic Keyboard lan / utawa basis hebat iki sing ngowahi iPad dadi komputer sing digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.