Kesehatan bakal luwih ngawasi kesehatan kita nganggo iOS 15

Aplikasi Kesehatan minangka titik nalika Apple Watch utamane muter lan minangka cara supaya akeh pangguna bisa nggunakake kapabilitas, mula perusahaan Cupertino terus ngupayakake nambah kinerja aplikasi Kesehatan nganti titik kasebut tambah apik kanggo "olahragawan" amarga makili alternatif sejatine kanggo jam tangan liyane.

Apple nambahake telung fungsi kesehatan ing aplikasi Kesehatan sing diarani: Mobilitas, Labs lan Walking Steadyness sing bakal ngidini kita ngerti kahanan fisik kita. Kanthi cara iki, asil pangukuran bakal luwih akurat lan ngidini kita nambah kinerja.

cunt Mobilitas Kita bakal nemokake akeh rekomendasi nalika olahraga lan bisa mbantu kita tetep bugar nalika dibutuhake banget, Apple saiki kanthi Kesehatan ora mung bakal ngelingake kahanan fisik, nanging bakal mbantu kita nambah kanthi gratis liwat seri rekomendasi lan analisis babagan cara saben dina.

Kajaba iku, Mlaku kanthi stabil Bakal mbantu kita kanthi nganalisa data gerakan, utamane carane nindakake. Kanthi cara iki, ora mung njupuk langkah-langkah, nanging uga dawa, kecepatan sing ditindakake lan yen irama tetep. Mesthi bakal ngidini kita entuk asil sing luwih akurat saka "mlaku-mlaku".

Saliyane, kanthi Labs aplikasi Kesehatan bakal ngenalake informasi analisis ing negara kasebut ing laboratorium "disinkronisasi". Kanthi cara sing padha, saiki kita bakal bisa nampa kabar lan informasi babagan kegiatan sedulur kita supaya bisa ningkatake kesehatan liwat rekomendasi Apple. lan kanthi mangkono nambah ora mung panggunaan aplikasi Kesehatan, nanging uga wong sing dikasihi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.