Keyboard lengkap ing layar anyar Apple Watch Series 7

Salah sawijining bagean positif yen duwe layar sing luwih gedhe ing Apple Watch yaiku ngidini kita seneng keyboard lengkap ing jam tangan. Opsi iki ora bakal bisa dilakoni tanpa tuwuh layar sing digayuh dening Apple lan yaiku ing model saiki, kita ora duwe keyboard lengkap kanggo ngetik nanging diterapake ing model anyar kasebut.

Layar sing luwih gedhe uga ndhukung 50% luwih akeh teks kaya sing dituduhake ing presentasi, para pangguna sing nampa akeh pesen teks utawa email mesthi bakal dihargai. Cekakipun, sing penting ing kene yaiku ukuran umum jam tangan lan sete ora meh nambah, sing tuwuh yaiku layar.

Keyboard ngidini sampeyan nggunakake fungsi Quickpath

Dheweke uga nambah opsi sing diarani Apple minangka Quickpath, sing ora liya yaiku pilihan ngetik kanthi nggeser keyboard dhewe. Detil liyane sing menarik yaiku fungsi eksklusif anyar kanggo Seri 7 nggunakake intelijen buatan kanggo sinau tembung lan mulane saben sampeyan nggunakake bakal luwih gampang nulis kanthi nggeser, kaya iPhone saiki.

Kanthi layar sing luwih gedhe anyar iki wiwit saka 41mm nganti 45mm saka model sing luwih gedhe, ora bakal entuk biaya kanggo nggambar huruf sanajan driji gedhe. Tombol kanggo sesambungan lan antarmuka umume uga wis dirancang maneh kanggo digunakake ing jam anyar iki, sauntara kita isih ngenteni cadangan. Jarene bisa telat musim gugur iki sanajan ora ana sing dikonfirmasi Apple, mula bakal luwih cepet ngenteni babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   luis ngandika

    Sampeyan wis bisa nggunakake aplikasi eksternal, dheweke nggunakake veto lan saiki mung kalebu eksklusif kanggo jam 7. Apik banget sampeyan apel.