Keyboard Magic kanggo iPad Pro saiki kasedhiya kanthi warna putih

Magic Keyboard kanthi warna putih

Kanthi presentasi sawetara iPad Pro sing anyar, para pemain Cupertino duwe kesempatan kanggo nggedhekake warna keyboard kanggo piranti iki: Magic Keyboard. Aksesoris larang iki sing uga ireng ing pasar kasedhiya ing warna putih kanthi rega sing padha.

Werna iki minangka siji-sijine pangowahan sing ditampa keyboard iki wiwit tekan pasar ing wiwitan taun kepungkur, mula yen warna ireng ora bisa digunakake lan sampeyan ngenteni supaya Apple disengkuyung nambahake warna putih khas ing keyboard, yen regane ora mbuwang sampeyan, saiki wis waktune.

Rega Keyboard Ajaib kanthi warna putih padha, 339 euro kanggo iPad Pro 11 inci (keyboard sing uga kompatibel karo iPad Air generasi kaping 4) lan 399 euro kanggo iPad Pro 12,9 inci. Tata letak keyboard ana ing 29 basa, kalebu basa Spanyol.

Apa Keyboard Magic kanggo iPad Pro sing ditawakake?

  • Keyboard backlit kanthi mekanisme gunting lelungan 1mm.
  • Dirancang kanggo gerakan Multi-Tutul liwat touchpad
  • Pangaturan amba tampilan layar.
  • USB - port C kanggo ngisi daya iPad Pro lan iPad Air, sing ngidini kita nggunakake port piranti kanggo aksesoris liyane.
  • Sawise dilipat, dadi kasus sing nglindhungi iPad Pro lan iPad Air saka loro-lorone.

Keyboard iki kompatibel karo IPad Pro 12,9 inci generasi kaping 3, kaping 4 lan kaping 5kanthi iPad Pro kaping 1, 2 lan 3 iPad Pro lan iPad Air generasi kaping 11.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.