Kirimi trek

Sampeyan bisa nggunakake formulir ing ngisor iki kanggo kirim pesen menyang tim nulis kanthi pitunjuk o link babagan wartaAku ngerti sampeyan pengin dheweke ditrapake ing blog iki. Yen sampeyan pengin ngandhani utawa sing pengin dikandhani, aja ragu ngirim liwat formulir.

    Aku nampa Kawicaksanan ngolah data.

    Nalika ngirim formulir, data kayata email lan jeneng sampeyan dijaluk, sing disimpen ing cookie supaya sampeyan ora prelu ngrampungake maneh ing pangiriman mbesuk. Kanthi ngirim formulir sampeyan kudu nampa kabijakan privasi kita.

    1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Nanggepi panjaluk sing ditampa ing formulir
    3. Legitimasi: Persetujuan nyata sampeyan
    4. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koreksi, pambusakan, watesan, portabilitas lan lali data sampeyan