Konsep nuduhake tutul HomePod: layar tutul ing speaker Apple

HomePod Touch

Ing wulan Maret taun kepungkur, Apple mutusake kanggo mungkasi dodolan HomePod asli kanggo ninggalake kabeh pasar speaker ing tangane NgarepPodmini. Volume dodolan sing sithik lan fleksibilitas produk nggawe apel gedhe mutusake mandheg adol sing asli kanggo fokus ing versi mini HomePod kanthi fitur sing apik, kualitas luwih saka cukup lan rega terjangkau. Nanging, kanggo akeh HomePod mini ninggalake akeh sing dikarepake lan konsep wis metu ing jaman saiki sing nuduhake Ngarep Pod Tutul. Produk iki bakal ora luwih saka a HomePod mini didesain ulang kanthi layar demek sing bakal menehi pilihan luwih akeh tinimbang speaker saiki saka Apple.

Layar tutul sing bakal nguripake HomePod Touch

Mini HomePod saiki meh ora tekan 10 sentimeter, nanging cukup kanggo ngetokake swara berkualitas tinggi ing 360 derajat. Kajaba iku, tambahan HomePod liyane ngidini sampeyan nggawe swara stereo, njamin swara surround ing reproduksi swara lan konten multimedia. Nanging sanadyan, Kanggo akeh, mini HomePod percaya yen kudu luwih saka speaker. Nanging spesifikasi kasebut ora ngidini supaya bisa dimanfaatake luwih akeh kanggo tujuane: dadi speaker.

HomePod Touch

Mulane wong lanang saka 9to5mac Dheweke wis kerja lan nggawe konsep apa sing bakal dadi produk anyar saka Big Apple. A speaker ing jaran antarane Apple Watch lan HomePod, bridging longkangan, kang padha disebut Ngarep Pod Tutul. Elinga yen speaker mini Apple saiki ora duwe layar kaya ngono, nanging padhang karo animasi nalika ngundang Siri utawa ngowahi volume unsur fisik sing ditampilake ing sisih ndhuwur.

Artikel sing gegandhengan:
Apa sampeyan bisa mbayangno HomePod kanthi baterei eksternal? Mark Gurman ngandika Apple makarya ing

Interaksi swara lan aktif, protagonis produk

HomePod Touch anyar iki bakal nggabungake layar tutul sing ngidini pangguna bisa aktif sesambungan karo antarmuka HomePodOS. Kanggo mesthekake panggunaan HomePod speaker bakal ngiringake rada kanggo ninggalake piranti diiringake supaya pangguna bisa ndemek layar kanthi obliquely lan ora vertikal kaya saiki (nanging tanpa layar, mesthi).

HomePod Touch

Chip S5 sing digawa HomePod saiki uga bakal tekan HomePod Touch. Chip iki uga dipasang ing Apple Watches, saéngga sistem operasi HomePod, audioOS, uga disiapake kanggo nguwasani antarmuka layar cilik, kaya sing ditampilake ing konsep kasebut. Layar iki bakal nampa aplikasi kaya Jam, kanthi lingkungan lan interaksi sing beda, kontrol multimedia kanthi pilihan lagu, dhaptar, lan kontrol puter maneh, manajemen telpon, kontrol otomatisasi omah, lsp.

Yaiku, kita bakal bisa ngontrol kabeh tumindak sing saiki bisa ditindakake karo Siri ing layar. Nanging, kadhangkala Siri mbatesi panggunaan kabeh fungsi HomePod. Duwe layar bakal ngidini pangguna duwe kontrol visual sing luwih akeh lan sesambungan karo sistem kanthi luwih langsung.

HomePod Touch

Kanggo rega, pangripta konsep menehi biaya 199 dolar menyang HomePod Touch. Duwe uga $ 3 Apple Watch Series 199, iku bakal dadi langkah tengah ing antarane HomePod asli (ora didol maneh), Apple Watch Series 3 tanpa sensor, lan mini HomePod. A 'Frankenstein' sing bakal vitaminize mini HomePod saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.