Contacto

    Aku nampa Kawicaksanan ngolah data.

    Nalika ngirim formulir, data kayata email lan jeneng sampeyan dijaluk, sing disimpen ing cookie supaya sampeyan ora prelu ngrampungake maneh ing pangiriman mbesuk. Kanthi ngirim formulir sampeyan kudu nampa kabijakan privasi kita.

    1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Nanggepi panjaluk sing ditampa ing formulir
    3. Legitimasi: Persetujuan nyata sampeyan
    4. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koreksi, pambusakan, watesan, portabilitas lan lali data sampeyan

    Informasi hukum

    Apple, iPhone, iPod, minangka merek dagang saka Apple Inc.
    ActualidadiPhone.com minangka publikasi independen babagan jagad iPhone.