Kuo, bali maneh kanggo ngisi daya lan wektu iki nganggo mini iPad

Konsep mini IPad

Gosip babagan produk Apple anyar terus digawe saka Ming-Chi Kuo. Analis Apple sing kondhang iki nerangake babagan desas-desus paling anyar manawa perusahaan Cupertino kepengin ngluncurake model mini iPad anyar kanggo paruh kapindho taun iki.

Kaya sing wis dingerteni, perusahaan Cupertino ngluncurake model iPad Pro anyar ing wulan April kepungkur, nanging tetep ngiwa model iPad dadi ora aneh yen ing tengah 2021 sing padha iki, bakal ngluncurake seri produk anyar sing kalebu iPad cilik.

Mesthi wae Akeh pangguna sing ora ngerteni iPad cilik iki migunani, nanging ana akeh liyane sing migunani Kaya dene iPhone, model cilik cenderung sukses ing antarane pangguna, mula ora bakal kaget yen perusahaan kasebut ngluncurake iPad iPad anyar iki sadurunge pungkasan taun.

Bisa uga desain model mini iPad anyar iki meh padha karo garis iPad Pro sing anyar sing diluncurake dening Apple lan garis iPhone, kanthi pigura sing lurus lan bisa uga nganggo layar 8,4 inci kaya sing diandharake dening analis. Ing kasus iki, mini iPad anyar ora bakal nambah tombol babak khas ing sisih ngisor, diarepake bakal nambah sistem sing padha karo iPad Air, yaiku tombol cilik sing uga bisa digunakake kaya kanggo mbukak kunci.

Model mini iPad saiki diwiwiti saka € 449 kanggo model 64 GB lan 619 kanggo model panyimpenan 256 GB. Sampeyan kudu ngerti apa desas-desus kasebut bener, muga-muga amarga luwih akeh produk sing ana, dadi luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.