Kepiye yen Siri Remote anyar muncul ing aplikasi Telusuran?

Sanajan aku durung weruh ukuran lan dimensi saka Apple Siri Remote anyar, yen aku ngerti kanthi becik model saiki utawa sadurunge luwih apik lan iki pancen cilik lan tipis mula temenan cenderung ndhelikake ing pojok apa wae saka sofa ing ruang tamu.

Apa sampeyan bisa mbayangake manawa Siri Remote anyar kompatibel karo aplikasi Telusuran lan sing nyambung liwat Bluetooth? Ya, kayane bisa uga maneh lan asisten Siri tanggung jawab nyaring kemungkinan iki ...

Sawetara minggu kepungkur Siri ngumumake tanggal pas acara "Spring Loaded" Apple lan saiki mbukak kemungkinan Siri Remote anyar kompatibel karo aplikasi Telusuran lan aja nganti ngelu yen ilang ing omah, kantor, lsp. Saka web MacRumors Warta kasebut nuduhake warta iki sing cocog kanggo pangguna utawa paling ora, kanggo wong-wong sing duwe rencana tuku Apple TV anyar utawa uga Siri Remote.

Warta iki sing ora dikonfirmasi resmi dening Apple nalika presentasi bisa dadi kasunyatan sajrone sawetara dina. Sampeyan kudu sabar lan ngenteni tekan tekane piranti iki ing tangan pangguna utawa video saka youtuber referensi kanthi ulasan masing-masing. Kita wis pengin ngerti apa Apple nambahake opsi iki utawa ora ing Siri Remote iku bakal dadi apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.