120Hz ditampilake maneh ing antarane desas-desus sing ana ing iPhone sabanjure

Layar IPhone

Mesthine kita wis pirang-pirang minggu nalika desas-desus model iPhone sabanjure ora mandheg teka. Kayane ngono Tampilan Apple bisa nggunakake teknologi LTPO kanthi cangkir soda 120HzKayane jelas yen model iPhone sabanjure nyebabake jinis layar iki lan kita ora nggatekake desas-desus.

Ing kasus iki se ngomong babagan model iPhone 13 Pro minangka piranti sing pengin nginstal jinis layar iki model liyane bakal masang layar OLED kaya sing saiki ana ing iPhone 12, 12 Pro lan 12 Pro Max.

Ing Akun Twitter Ross Young, Maneh, beban saiki ditindakake kanggo jinis layar iki, lan uga njaluk para pangguna utawa luwih seneng penggemar Apple santai karo topik iki:

Iki minangka robot sing wis bola-bali bola-bali pirang-pirang wulan, wiwit pirang-pirang taun kepungkur kanggo model iPhone 12 saiki, uga dikabarake babagan teka-teki jinis layar iki kanthi laju refresh 120Hz. Kaya sing wis dingerteni, pungkasane iki ora kedadeyan.

Tampilan Samsung lan LG bakal tanggung jawab nyediakake layar jinis iki menyang model iPhone 13. Sing nyatane, iPad Pro saiki wis duwe jinis layar iki lan prabédan kasebut mung katon nalika sampeyan nggandheng sisih liyane, yaiku yaiku, nalika sampeyan duwe iPad Pro kanthi laju refresh 120 Hz lan liyane ing jejere sing ora. Apa sampeyan mikir implementasi layar jinis iki perlu kanggo iPhone 13?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Ignacio ngandika

    Kaya dene Apple, sing ora bisa nggawa iPhone sabanjure! Apel ala, tansah ana ing mburi, ketinggalan kaya biasane!