Layar iPhone 13 sing terus aktif bakal dadi lengan ndhuwur

IPhone 13, wulan September 2021

Pengumuman iPhone 13 saya cedhak, sanajan ana kabar penting liyane, prekara sing wis dicritakake kaya layar sing biasa bisa dadi aset sampeyan sing paling apik.

Wayahe nalika ndeleng iPhone 13 wis cedhak, bisa uga wulan September iki, mung rong wulan wiwit dina iki. Akeh sing wis diandharake babagan babagan anyar, kayata sing paling apik ing kamera, sambutan, lan layar True Motion sing anyar kanthi 120Hz, kaya sing wis dimupangatake iPad Pro sajrone pirang-pirang generasi. Nanging, ana sawetara prekara sing ora dikepengini: layar sing mesthi diuripake. Mark Gurman wis nggawa fitur anyar iki, sanajan kasunyatane ana desas-desus babagan fungsi iki wis pirang-pirang generasi, lan ana prekara sing ora penting bisa uga tegese pangowahan radikal ing iPhone.

Apple Watch minangka piranti Apple pisanan sing nduwe layar sing terus aktif, "Selalu Tampil", wiwit Seri 5. Aku ngilangi generasi Apple Watch, nanging aku entuk Seri 6, sing uga kalebu fungsi iki. Sawetara pangguna mateni amarga kalebu konsumsi batere sing luwih dhuwur, nanging kasunyatane yen sampeyan wis biasa, mula angel menehi apa sing ditawakake. Ya, batere wis entek, nanging Apple wis ngetrapake fungsi iki saengga pengaruhe sithik, lan luwih sithik yen sampeyan nggunakake bola sing warna ireng minangka warna sing paling utama, amarga kabeh bagean ireng ing layar bakal mati. Teknologi kasebut diarepake meh padha karo iPhone 13.

Ing jam tangan, sampeyan bisa ndeleng wektu tanpa muter-muter, nanging ing iPhone, fungsi iki bisa luwih maju, lan yen Apple nambahake model iPhone anyar, mesthine kudu entuk manfaat. Apa tegese iki? Ora bakal ana gunané layar kunci sing mesthi katon ing wektu, yaiku kedadeyan ing wektu iki nalika layar diaktifake. Yen saiki duwe layar sing terus urip, mula bakal bisa ndeleng informasi luwih lengkap, kayata nomer kabar sing ana, lan kenapa cuaca ing wilayah kasebut, utawa janjian tanggalan mbesuk. Yaiku, yen layar sing lagi aktif kasedhiya, mesthine kudu teka kanthi pangowahan desain layar kunci, lan minangka prekara sing wis suwe kita enteni.

Kita wis ngerti iOS 15, nanging Apple mesthi duwe lengan smartphone anyar, lan aku yakin bakal weruh kabar iOS 15 yen ora ditampilake ing presentasi Keynote pungkasan amarga kita kudu ngenteni iPhone 15 dirilis, amarga bakal ana pangowahan eksklusif kanggo smartphone iki. Kanggo kita sing bakal ganti model iPhone anyar, iki warta apik, ora luwih becik kanggo wong-wong sing duwe rencana tetep karo model sing saiki.. Lan yen layar sing isih aktif kalebu ing iPhone 13, pungkasane kita kudu ngenteni layar kunci anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.