Apple Pay bakal teka ing 16 pasar anyar

Gawe Apple Pay ing iPhone X

Apple Pay mboko sithik ganti, amarga tekan negara liyane, ing sumber penghasilan sing menarik ing bagean layanan. Wiwit diluncurake ing Oktober 2014, Apple Pay wis kasedhiya ing telung puluh negara, sing bakal ditambahake 16 pasar anyar.

Tim Cook ngumumake tanggal 25 Maret, ing acara presentasi layanan video streaming, Apple TV +, Apple Arcade y Apple Card, teknologi pembayaran nirkabel kasebut bakal kasedhiya sadurunge pungkasan taun 2019 ing luwih saka 40 negara. Pengumuman kasedhiyan ing 16 negara anyar teka saka bank Monese.

https://twitter.com/monese/status/1128577239203893248

Negara anyar sing kasedhiya Apple Pay sajrone taun yaiku: Bulgaria, Kroasia, Siprus, Slowakia, Slovenia, Estonia, Yunani, Lituania, Liechtenstein, Latvia, Malta, Portugal lan Romania. Kaya sing umume ditemokake wong Eropa, buktike maneh, manawa Eropa minangka pasar penting kanggo teknologi iki, teknologi sing luwih akeh digunakake tinimbang ing Amerika Serikat.

Apple Pay

Negara sabanjure sing bakal kasedhiya Apple Pay yaiku Walanda, Hongaria lan Luksemburg, negara-negara sing ora kalebu ing dhaptar sing dituduhake dening bank Monese. Kita ora ngerti apa data sing wis didhasarake kanggo nerbitake dhaptar iki, amarga yen tekan pirang-pirang negara pungkasane dikonfirmasi, jumlah sing dikonfirmasi Tim Cook pancen salah.

Negara sing kasedhiya Apple Pay yaiku: Jerman, Arab Saudi, Australia, Brasil, Belgia, Kanada, China, Denmark, Finlandia, Prancis, Hong Kong, Irlandia, Islandia, Isle of Man, Guirney, Italia, Jepang, Jersey, Norwegia, Selandia Baru, Rusia, Polandia, San Marino, Singapura, Spanyol, Swiss, Swedia, Taiwan, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris, Republik Ceko, Amerika Serikat lan Kutha Vatikan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ignacio Argaez ngandika

    Ora ngerti kapan bakal tekan Meksiko?