Mbukak kunci iPhone

Yen sampeyan nggoleki carane bukak kunci iPhone dening IMEI kanthi kabeh jaminan lan rega sing paling apik, coba lakoni kanthi kapercayan saka iPhone Aktualidad lan LiberaiPhoneIMEI. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu milih negara, operator iPhone banjur ketik IMEI. Yen sampeyan ora ngerti operator utawa iPhone dilaporake amarga nyolong, sampeyan uga duwe layanan sing kasedhiya kanggo nemokake.

Kepiye ngerti IMEI saka iPhone kanggo mbukak kunci?

Ana akeh cara sing bakal ngidini kita temokake IMEI saka iPhone kita, diwiwiti karo sing umum kasedhiya ing ponsel apa wae. Sing paling apik cara kanggo ngerteni kode iki Padha ing ngisor iki:

  • Saka keypad angka: kita bakal entuk iki kanthi mbukak aplikasi Telpon, nutul Keyboard banjur ngetik kode * # 06 #. Nomer bakal katon ing layar. Kanggo metu, kita tutul OK.
  • Saka setelan iPhone: kita bisa ndeleng IMEI kanthi ngakses Setelan / Umum / Informasi lan geser mudhun menyang ngendi kita bisa maca IMEI.
  • Ndeleng kasus iPhone: iki bisa dadi cara sing paling gampang, anggere kothak cedhak. IPhone IMEI ana ing stiker ing sisih mburi lan didaftar minangka nomer IMEI / MEID.

Kepiye cara mbukak kunci iPhone dening IMEI?

Mbukak kunci iPhone nganggo IMESaka layanan sing ditawakake Actualidad iPhone lan LiberaiPhoneIMEI ora gampang. Proses kasebut yaiku:

  1. Kita milih negara ing antarane Spanyol, Amerika Serikat utawa Meksiko kanthi ngeklik tab ing ndhuwur tabel sing nawakake layanan kasebut.
  2. Yen negara wis dipilih, kita kudu milih operator asal saka iPhone. Yen iPhone kita saka operator utawa negara liya, kita bakal ngeklik "OPERATOR LAIN" lan bisa ndeleng dhaptar negara lan operator sing luwih jembar. Perlu dielingake yen ing Spanyol, sampeyan bisa ngeculake iPhone saka operator utamakaya Vodafone, Orange utawa Movistar.
  3. Sabanjure, kita ngetik IMEI iPhone sing pengin diluncurake ing kothak ing ngisor teks "Ketik IMEI ing kene."
  4. Kita uga kudu nyelehake email kontak ing kothak ing ngisor teks «Ketik Email sampeyan ing kene». Email kasebut bakal digunakake mung lan eksklusif kanggo ngandhani manawa iPhone wis ora dikunci.
  5. Kita ngeklik tombol kuning kanggo mbayar layanan kasebut. Kita bisa milih mbayar nganggo kertu kredit utawa PayPal.
  6. Sawise mbayar, kita mung bisa ngenteni nampa email konfirmasi sing bakal dikandhani manawa iPhone wis dirilis lan bisa digunakake karo operator apa wae.

Kepiye sampeyan ndeleng, proses saka mbukak kunci iPhone kanthi online Ora bisa luwih gampang. Yen sampeyan pengin ngerti operator terminal sadurunge ngeculake, ing kene dijlentrehake carane ngerti perusahaan sing dadi iPhone.