Microsoft ngluncurake xCloud kanggo iPhone lan iPad ing beta

xCloud

Microsoft lan Apple main kucing lan mouse. Game streaming Xbox wis bisa dimainake ing piranti Android sajrone setaun nggunakake aplikasi xCloud. Apple nglarang aplikasi kasebut amarga ora bisa "ngontrol" konten game ing platform.

Saiki Microsoft bali menyang momot sing nawakake platform sing nyenengake kanggo pangguna iPhone lan iPad liwat Safari dhewe utawa browser web sing kompatibel. Ayo goleki saiki apa reaksi Apple….

Microsoft nembe ngluncurake platform game streaming xCloud kanggo pangguna iPhone lan iPad. anyar ana ing aplikasi sing ora perlu, amarga dimainake liwat browser web. Saiki, saiki isih ana ing versi beta.

Wiwit sesuk, Microsoft bakal miwiti ngirim undhangan menyang anggota sing dipilih Xbox Game Pass Ultimate kanggo nyoba beta winates saka Xbox Cloud Gaming kanggo iPhone, iPad lan Windows 10 PC nggunakake browser web. Undhangan bakal diterusake terus kanggo para pemain saka 22 negara sing beda.

Platform game streaming anyar bakal kasedhiya ing xbox.com/play, lan bakal aktif Safari, Google Chrome lan Microsoft Edge. Microsoft ngrencanakake "pensiun kanthi cepet" tahap uji coba beta pertama, lan mbukak kanggo kabeh anggota Xbox Game Pass Ultimate ing wulan ngarep. Game kasebut bisa dimainake liwat kontroler utawa kontrol tutul ing layar piranti.

Blokir dening Apple

xCloud

Iki kaya xCloud ing browser.

Setahun kepungkur manawa Microsoft sawise pangguna Apple bisa nawakake layanan iki. Proyèk kasebut ngalami hambatan serius amarga ora bisa ngluncurake aplikasi kasebut ing App Store. Aturan App Store Apple nglarang aplikasi streaming sawetara game saka cloud liwat aplikasi siji.

Iki amarga Apple percaya ora bisa maneh saben game ing perpustakaan layanan streaming kasebut bisa uga dadi risiko keamanan para pangguna. Streaming Game Pass mung bisa ditindakake yen saben game kasedhiya minangka aplikasi dhewe miturut aturan Apple.

Iki alesan sing ora apik kanggo Apple amarga ora nyengkuyung kompetisi saka Apple Arcade. Ya sing ngidini aplikasi saka jinis platform liyane, kayata Netflix, contone, tanpa bisa ngontrol isine.

Intine yaiku kayane Microsoft wis bisa ngindhari sing "dicekal" dening Apple, lan kita bakal bisa nikmati game platform ing iPhone lan iPad, lan sing paling penting, liwat Safari, browser asli Apple.

Saiki kita mung duwe ngenteni tahap beta rampung, supaya bisa ngrasakake luwih saka satus game Microsoft ing piranti sing dirancang ing California.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.