Werna anyar HomePod mini ora bakal teka ing Eropa nganti akhir November

Warna mini HomePod

Ing intine peluncuran kanggo kisaran MacBook Pro anyar, Apple ngenalake telung warna anyar kanggo mini HomePod: oranye, biru lan kuning, Werna sing ora bisa didol saiki lan isih durung ana konfirmasi resmi babagan peluncuran kasebut.

Miturut macem-macem gosip, telung warna anyar iki bakal tekan Amerika Serikat, Kanada, Australia, China, Hong Kong, Jepang, Meksiko, Selandia Baru lan Taiwan. minggu ngarep, khusus saka dina 1, miturut Sam Kohl saka Apple Track.

Nganti model pisanan wiwit tekan pangguna, kita ora bakal ngerti yen Apple wis nggawe owah-owahan Njupuk kauntungan saka kasunyatan sing wis ditambahi sawetara werna, soko dipercaya wiwit model sing kasedhiya saka presentation, ireng lan putih, isih kasedhiya ing Apple Store online uga ing toko fisik.

Ing Eropa, kita kudu ngenteni luwih suwe

Sumber sing padha nuduhake yen warna anyar iki ora bakal teka ing Eropah nganti pungkasan sasi. Yen tanggal kasebut dikonfirmasi, HomePod mini bakal nggawe hadiah Natal sing cocog, anggere ora adol kanthi cepet.

Sanajan ora menehi kualitas sing padha karo HomePod asli, kanthi rega 99 euro, Iku pilihan banget kanggo nimbang kanggo pangguna produk Apple, kalebu Apple TV saiki sing bisa digunakake minangka speaker tinimbang sing dipasang ing TV.

Sajrone presentasi warna anyar HomePod mini, Apple ujar manawa iki bakal tekan pasar sajrone wulan Nopember, tanpa nemtokake tanggal kira-kira.

Ngerti sejarah Apple tundha ditambahake menyang masalah pasokan chip, kita ora bisa ngilangi manawa Apple bisa dipeksa nundha peluncuran piranti iki ing pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.