Mini iPad anyar bakal duwe layar 8,3 inci, ora ana tombol ngarep lan bezel sing luwih sempit

iPad mini nerjemahake

Akeh desas desus sing ing minggu kepungkur nuduhake yen nganyari maneh mini iPad bakal menehi akeh pangowahan. Gosip paling anyar sing ana gandhengane karo nganyari piranti iki nuduhake manawa layar 8,3 inci, utawa desas desus saka Ross Young.

Pangowahan iki 0,4 inci luwih saka model saiki, njaga ukuran sing padha karo saiki, mula undhake ukuran layar digandhengake karo nyuda bezel lan ngilangi tombol ngarep, ngetutake desain sing padha karo iPad Air generasi kaping 4.

Sadurunge, analis terkenal Ming-Chi Kuo wis bola-bali negesake manawa mini iPad anyar, sing bakal dadi generasi kaping enem, bisa uga nambah ukuran layar dadi 8,5 lan 9 inci. Mark Gurman uga wis ngonfirmasi paningkatan layar iki, paningkatan sing ana gandhengane karo pangurangan bezel nanging yen ngetrapake ukuran layar tartamtu.

Ilang tombol ngarep ora ditemokake ing laporan ing ngendi Ming-Chi Kuo nuduhake ukuran layar sing tambah, nanging desas-desus paling anyar nuduhake manawa Bakal duwe desain sing padha banget karo iPad Air generasi kaping 4, tanpa tombol ngarep, nganggo Face ID utawa ing tombol daya ing sisih sisih piranti.

Mini iPad generasi kaping 6 bakal dikelola karo prosesor A15 utawa A16 lan diarepake duwe port koneksi USB-C ngganti konektor kilat sing wis ana ing taun-taun pungkasan ing kisaran iPhone lan iPad nganti diluncurake kisaran iPad Pro.

Kanggo kabeh novel anyar iki, kita kudu nambah tampilan mini-LED kaya sing diandharake sawetara dina kepungkur dening media DigiTimes, sanajan informasi kasebut ditolak dening Young dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   hummer ngandika

    Yen katon apik ing srengenge, iku bakal sampurna minangka pelengkap drone ...