«Misi Luar Biasa» tekane chip M1 menyang iPad Pro

iPad Pro M1

Salah sawijining piranti sing ditawakake wingi awan dening Apple yaiku iPad Pro anyar. Model iPad anyar iki ditambahake chip anyar sing dibangun ing Macs, M1. Ing pangertene iki, iPad bakal entuk kekuwatan mentah sanajan ana piranti sing kuat banget ing versi sadurunge.

Presentasi sing digawe dening Apple wingi nuduhake video sing pengin ditiru adegan populer saka film Mission Impossible, sawijining adegan ing protagonis kasebut digantung saka tali lan ing kasus iki dheweke entuk njupuk chip M1 saka Mac kanggo nginstal ing iPad Pro anyar.

Penasaran uga wayahe nalika mlebu ing Apple Park nggunakake Apple Pencil kanggo nusuk gelas lan entuk akses menyang kampus. Nanging iki video kanthi judhul «Misi Luar Biasa» Disaranake tenan supaya kita bareng karo sampeyan yen sampeyan ora kejawab:

Tekane guyon iki sing aku gabung karo iPad Pro bisa dadi sadurunge lan sawise piranti lan akeh pangguna sing ngenteni presentasi iPad Pro iki. Nambahake label "Pro" menyang iPad tegese banget kanggo pangguna lan perusahaan kasebut mula penting kanggo ngapikake model sadurunge.

Ing kasus iki, kita yakin WWDC taun iki bakal main peran penting ing iPad Pro sing luar biasa iki diwenehi sawetara jam kepungkur. Ing desain, dheweke ora ndemek apa-apa, nanging wis nutul layar model 12,9 inci lan wis nambah chip kuat iki ing loro model kasebut. Kita bakal weruh sepira kekuwatan iki sing bisa ditangkep ing iPad Pro anyar.

Ing tangan liyane uga Kita menehi sampeyan pengumuman liyane babagan model iPad Pro anyar:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.