Miturut Gurman, Face ID bakal teka ing Mac sajrone pirang-pirang taun

Face ID minangka teknologi sing paling gedhe dadi debat sajrone taun pandemi iki. Lan kabeh owah yen sampeyan kudu nganggo topeng ing saben omah. Apple ngrungokake pangguna lan saiki yen nggawa Apple Watch, iPhone bakal mbukak kunci nalika ndeleng topeng. ID Wajah tetep ana ing kita, lan kayane bakal enggal kasedhiya ing kabeh piranti Apple ...

Mark Gurman iku salah sijine sing utama rumurolog saka Cupertino, sampeyan wis ngerti manawa ing kene kadang bener lan liyane ora bener ... Lan saiki jarene kita bakal bisa ndeleng Face ID ing Mac udakara rong taun, teknologi sing bakal ngewangi akeh nalika nggunakake laptop. Miturut pratelan Gurman ing Bloomberg, «E.Muga-muga transisi menyang Face ID bakal diganti mengko. Ora bakal kelakon ing taun iki, nanging aku yakin Face ID kanggo Mac bakal pirang-pirang taun.. Aku ngira kabeh iPhone lan iPad uga bakal transisi menyang Face ID sajrone rong taun. Sensor pengenal wajah menehi Apple rong fitur penting: keamanan lan kasunyatan sing ditambah. Touch ID, sing akeh luwih seneng Face ID, mung menehi keamanan.

Kita bakal weruh apa sing kedadeyan kita bakal bisa ndeleng Face ID ing kabeh piranti ApplePungkasane, minangka taruhan utama perusahaan babagan keamanan lan kita bisa ndeleng ing kabeh promosi sing diluncurake. Kita wis ngomong ing podcast manawa bali menyang ID Tutul kita ora bisa ndeleng amarga kabeh tujuane kanggo Face ID (kita ngerti kepiye cara adaptasi kanggo pangenalan topeng nalika pandemi). Kita ngerti manawa kontroversial nanging sing jelas ora ana deteksi rai liyane sing padha karo ID Apple Face. Lan kanggo sampeyan Apa pendapat sampeyan babagan Face ID? Apa sampeyan pengin nggunakake ID Wajah ing Mac? Waca sampeyan ... 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.