HomePod 15.1 karo Dolby Atmos lan tvOS 15.1 karo SharePlay bubar dirilis

15.1

Nganyari sore ing Cupertino. Apple mung mbukak tunyuk server sawetara wektu kepungkur kanthi nganyari anyar kanggo meh kabeh piranti. Kanggo Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, lan uga kanggo omah pod mini y Apple TV.

Anyar sing diwenehi piranti lunak anyar kanggo Apple TV yaiku dhukungan kanggo Nuduhake Play ing piranti kasebut. Lan saka mini HomePod, penting: Audio Spasial lan Losless digabung karo Dolby Atmos. Kabar apik, ora diragukan.

Mung siji jam kepungkur, Apple wis dirilis kanggo kabeh pangguna tvOS 15.1, sing pungkasane nggawa dhukungan SharePlay, uga piranti lunak Pod Ngarep 15.1 kanthi dhukungan Lossless lan Dolby Atmos. Pungkasane kita bisa nikmati swara tanpa rugi ing mini HomePod.

Sore saka akeh nganyari ing server Apple. Bebarengan karo macOS Monterey, iOS 15.1, watchOS 8.1, lan iPadOS 15.1, versi anyar saka piranti lunak tvOS 15.1 lan HomePod 15.1 uga wis dirilis. Meh ora ana apa-apa.

Kebaruan sing diwenehake tvOS 15.1 yaiku tambahan SharePlay menyang piranti Apple TV. Kanthi SharePlay, pangguna Apple TV saiki bisa nelpon FaceTime nalika ngrungokake lagu, nonton film lan acara TV.

Lan piranti lunak Pod Ngarep 15.1 iku uga penting. Nganyari iki nggawa format Lossless lan Audio Spasial, ing Dolby Atmos, menyang mini HomePod. Mesthi wae novel sing ditunggu-tunggu kanggo kabeh pangguna pamicara cerdas cilik Apple. Kanthi iku, kita bisa seneng musik Apple Music kanthi kualitas audio sing luwih dhuwur lan kabeh definisi sing bisa ditindakake dening platform musik Apple.

Saka kene disaranake sampeyan ora kesusu nalika nganyari piranti, lan ngenteni sesuk. Sampeyan bisa uga manawa server Apple kebak download ing wektu iki, utamane amarga ukuran macOS Monterey.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.