Apple Music ujar manawa mbayar saben sen saben reproduksi menyang artis

Apple Music

Spotify lan Apple Music dadi ndhuwur layanan musik streaming. Sanajan basis ngrungokake saya akeh ing Apple Music, Spotify isih dadi raja. Kanthi luwih saka 150 yuta pangguna Premium lan luwih saka 250 yuta pangguna sing lagi ngrungokake pariwara, iki ndadekake pasar sing saya kompetitif seniman nuntut luwih akeh babagan ekonomi. Ing siaran pers sing dikirim dening Apple Music menyang seniman, produsen lan perusahaan rekaman, cara pambayaran kanggo layanan kasebut wis dikonfirmasi lan ternyata Big Apple mbayar siji sen dolar kanggo saben reproduksi sing digawe.

Apple mbayar sepeser saben ngrungokake, tikel apa sing dibayari Spotify

La cathetan dening Apple Music lair amarga sawetara sebab. Kaping pisanan, kanggo nanggepi sing diterbitake dening Spotify sawetara minggu kepungkur, nerangake babagan kepiye jasa menehi seniman. Kapindho, kanggo terus njaga transparansi sehat ing antarane Apple Music lan seniman, misi penting saka Cupertino sing wis negesake sawetara kesempatan yen penting banget kanggo dheweke. Lan, pungkasane, kanggo nyoba narik kawigaten seni kanggo nandur modal luwih akeh ing konten eksklusif ing layanan streaming musik Apple.

Artikel sing gegandhengan:
iOS 14.5 bakal nggawa dhaptar lagu khusus kanggo luwih saka 100 kutha ing Apple Music

Siji sen kanggo saben ngrungokake iku Apple Music sing mbayar seniman. Nanging, ora kabeh dhuwit akeh sing diwenehake karo artis, nanging ana perantara: perusahaan rekaman, penerbit, pengiklan, lsp. Yen mbandhingake karo cara mbayar Spotify, bisa ditemokake meh tikel tikel amarga Spotify mbayar udakara sepertiga setengah dolar saben saben ngrungokake. Nanging, asil pungkasan yaiku Spotify ngasilake luwih akeh penghasilan saka basis pangguna aktif sing gedhe.

Pungkasan, kita uga kudu nyorot asal saka pembayaran dening Apple Music sing asale intrinsik saka pambayaran langganan dening pangguna. Nalika Spotify duwe bagean gedhe saka pengiklan sing mbayar ditampilake minangka pariwara kanggo luwih saka 250 yuta pangguna sing ora mbayar layanan Premium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.