Temokake perusahaan iPhone sampeyan

Ing kaca iki sampeyan bisa ngerteni apa perusahaan minangka iPhone sampeyan, yaiku operator sing asline digandhengake. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngerteni manawa cocog kontrak jangka utawa yen wis a iPhone gratis pabrik utawa dirilis.

Kanthi cara iki sampeyan bisa ngerteni manawa iPhone sing wis dituku utawa arep tuku bisa memenuhi syarat sing wis dikandhani lan manawa bisa dirilis dening IMEI.

Temokake perusahaan iPhone sampeyan

Gunakake formulir ing ngisor iki kanggo ngerteni operator iPhone:

Sampeyan bakal nampa kabeh data saka iPhone ing email sing ana gandhengane karo akun Paypal utawa email sing sampeyan tulis yen sampeyan mbayar nganggo kertu kredit. Biasane sampeyan bakal nampa informasi sajrone 5 nganti 15 menit, nanging ing kasus tartamtu bisa uga ana wektu tundha nganti 6 jam.

Laporan sing bakal ditampa bakal padha karo iki:

IMEI: 012345678901234
Nomer Serial: AB123ABAB12
Model: IPHONE 5 16GB BLACK
Operator: Spanyol Movistar
Gratis: Ora / Ya
Kanthi kontrak permanen sing gegandhengan: Ora / Ya, nganti 16 Mei 2015
Kanggo mbukak kunci iPhone sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki / Sampeyan ora bisa mbukak kunci iPhone

Uga yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa mriksa iPhone dikunci dening IMEI Kanthi milih ing drop-down pembayaran, sampeyan mung kudu mbayar € 3 utawa $ 4 liyane.

Napa aku pengin ngerti perusahaan sing saka iPhone?

Penting banget kanggo ngerti perusahaan sing sampeyan gandhengane, lan yaiku nalika iPhone diwatesi kanggo siji operator, Kita mung bisa nggunakake perusahaan sing duwe. Kanthi cara iki, bakal dadi abot banget yen entuk iPhone tangan liya sing ora ana gandhengane karo perusahaan telpon sing saiki digunakake, saliyane, Kasunyatan manawa piranti gratis minangka nilai tambah, amarga kita bisa ganti ing antarane macem-macem perusahaan ponsel sing nawakake tarif sing luwih kompetitif, mula bakal bisa ngirit akeh dhuwit.

Kanggo kabeh iki, layanan bakal ngidini sampeyan ngerti kabeh kanthi gampang data babagan iPhone, kalebu operator duweke. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyegah kemungkinan mundur saka perusahaan telpon sing disambungake piranti kasebut. Aja ragu-ragu maneh, lan manfaatake tawaran kasebut.