Ngisi daya cepet kanggo Apple Watch Series 7 kanthi pangisi daya sing kompatibel karo protokol Pangiriman Daya USB utawa duweke Apple

Ngisi daya cepet Apple Watch

Salah sawijining hal anyar sing uga ditambahake ing Apple Watch Series 7 manawa dheweke wiwit adol dina iki ngisi daya kanthi cepet. Ngisi daya iki mbutuhake sawetara minimal sing kudu ditindakake lan umume masalah yaiku kabel sing ngisi daya sing sadurunge nggunakake USB A, sing saiki dadi USB C lan ing pangisi daya dhewe.

Pramila perusahaan nerangake persyaratan sing dibutuhake kanggo nindakake beban kasebut kanthi luwih cepet. Ing pangerten iki, para pangguna sing duwe pangisi daya Apple resmi kanthi sambungan USB C bisa uga nganggo model apa wae. Sing ora duwe pangisi daya Apple resmi bakal gumantung ing protokol Pangiriman Daya USB saka model 5W.

Sing saka Apple kudu paling ora duwe kekuwatan 18W supaya bisa menehi daya cepet iki ing jam tangan anyar, sing ora resmi saka Apple kudu duwe protokol USB Power Delivery (USB-PD) supaya bisa nawakake biaya iki sing nawakake 80% batere total mung 45 menit. Sing penting ing kene yaiku nggunakake kabel dhewe sing ditambahake ing jam tangan lan salah sawijining pangisi daya.

Maneh kita kudu ngomong kaya ngono pangisi daya iki ora kalebu ing kothak jam anyar nanging bisa tuku ing toko Apple. Maneuver iki pancen apes banget sanajan kita seneng amarga pungkasane nambah USB C menyang sambungan kabel. Apple uga nerangake manawa ngisi daya cepet kanggo Apple Watch Series 7 ora kasedhiya ing Argentina, India utawa Vietnam, nanging ora menehi panjelasan babagan watesan iki ing telung negara kasebut.

Saliyane, saran ing kene yaiku nggunakake pangisi daya "apik" kanggo ngisi daya piranti. Elinga yen ana pangisi daya kualitas ing pasar kanthi rega sing cukup, sampeyan ora prelu tuku saka Apple yen sampeyan ora pengin, nanging Gunakake pangisi daya lan kabel daya kanthi sertifikasi keamanan supaya ora ana masalah. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.