Beta Pertama Apex Legends Mobile Luncur Musim Semi Iki

Apex Legends Mobile

Wiwit dirilis kanggo PC lan konsol ing wulan Januari 2019, Apex Legends wis dadi ing salah sawijining royale perang sing paling populer ing kalangan pangguna, alternatif sing apik kanggo Fortnite, PUBG lan Call of Duty: Warzone. Nanging, beda karo telung judhul iki, isih durung ana versi kanggo piranti seluler. Untunge, wis teka.

Ing postingan sing diterbitake ing blog EA, Respawn Entertainment wis ngonfirmasi, yen lagi nggarap versi Apex Legends sing anyar kanggo piranti seluler, versi sing bakal nawakake pengalaman anyar, Diarani Apex Legends Mobile lan beta pertama bakal diluncurake ing musim semi.

Apex Legends Mobile

Miturut perusahaan, beta pertama judhul iki bakal diluncurake ing musim semi, wiwitane ing Android lan sakcepete banjur menyang iOS. Chad Grenier, sing mlebu artikel kasebut, negesake manawa game kasebut bakal ngontrol kontrol "dirancang khusus" kanggo layar sentuh. Kajaba iku, dheweke uga negesake manawa bakal ngoptimalake optimasi sing bakal nggawe Apex Legends Mobile dadi battle royale paling canggih sing kasedhiya ing smartphone.

Game bakal njaga oyod asli game kasebut lan bakal nggawa pengalaman sing wis dingerteni pangguna PC lan console. Muga-muga kabeh kewan omo, kerusakan server, parsimony nalika nerfing utawa buffing karakter tartamtu, lag biasa lan liya-liyane bakal bisa ditanggulangi kanthi pasti, ana kemungkinan sing lagi ana ing game wiwit dina pisanan.

Kanggo iki, kita kudu nambah manawa komunitas kompetitif mbutuhake rong minggu ora bisa nerusake kompetisi amarga ana peretas, masalah sing saka EA isih durung nemokake solusine.

Gratis lan ora muter silang

Versi iki bakal dilengkapi perang pass beda tenan sing bisa ditemokake ing versi kanggo konsol lan komputer. Opo maneh ora bakal duwe game silang karo piranti kasebut, sanajan ora karo Nintendo Switch, mula bisa uga ora nawakake kompatibilitas karo kontrol, minangka salah sawijining poin paling negatif saka judhul iki yen pungkasane dikonfirmasi nalika diluncurake.

Pirang wulan kepungkur, Apex Legends mlebu ing Nintendo Switch, versi sing, amarga watesan konsol, dadi akeh sing dikarepake ing babagan grafis lan resolusi, apa maneh watesan kanggo 30 fps. Apex Lengeds Mobile bakal kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis, uga versi kanggo PC lan console.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.