Ignacio Sala

Pertunjukan pertama ing jagad Apple yaiku liwat MacBook, "wong kulit putih". Ora suwe, aku tuku iPod klasik 40GB. Nganti taun 2008 aku nggawe kabisat menyang iPhone kanthi model pertama sing dirilis Apple, sing nggawe aku lali babagan PDA. Aku wis nulis warta iPhone luwih saka 10 taun. Aku seneng seneng nuduhake ilmu lan cara sing luwih apik tinimbang sing ditindakake iPhone Aktualidad.

Ignacio Sala wis nulis 4171 artikel wiwit September 2014