Jordi Gimenez

Aku seneng banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan kabeh jinis olahraga. Aku miwiti karo Apple wiwit pirang-pirang taun kepungkur karo iPod klasik - sapa sing ora nate ngangkat tangane - sadurunge dheweke wis nggunakake gadget teknologi sing bisa digunakake. Pengalaman karo Apple akeh banget nanging sampeyan mesthi siap sinau babagan anyar. Ing jagad iki, teknologi maju kanthi cepet lan karo Apple ora liya. Wiwit taun 2009, nalika iPod 120GB klasik dakgawe tangane, minatku karo Apple diwujudake lan sabanjure bakal dakwujudake iPhone 4, iPhone sing wis ora ana gandhengane karo Movistar lan saiki meh kabeh taun aku golek model anyar. Pengalaman ing kene yaiku kabeh lan sajrone luwih saka 12 taun nganggo produk Apple, aku bisa ngandhakake yen ilmu kasebut dipikolehi adhedhasar jam lan jam. Ing kalodhangan, aku medhot sambungan, nanging meh ora bisa adoh saka iPhone lan Mac. Sampeyan bakal nemokake aku ing Twitter minangka @jordi_sdmac