Karim Hmeidan

Halo! Aku miwiti ing jagad Apple nganggo iPod Shuffle, kabeh apik banget, kemungkinan sampeyan kaget karo lagu acak sing sampeyan lebokake ing dhaptar lagu iTunes. Banjur teka iPod Nano, iPod klasik, lan iPhone 4 ... Kagum karo ekosistem Cupertino, aku nemokake papan ing Actualidad iPad, sawise iki kita langsung maju menyang iPhone Aktualidad karo tim hebat sing dak wenehi "geek "saka Cupertino, lan aku tetep sinau saben dina. Pedhot sambungan? Ya, nanging nganggo gadget Apple;)

Karim Hmeidan wis nulis 1149 artikel wiwit Agustus 2016