Angel Gonzalez

Semangat babagan teknologi lan kabeh sing ana gandhengane karo Apple. IPod Touch minangka piranti pisanan saka Big Apple sing liwat tanganku. Banjur diterusake pirang-pirang generasi iPads, iPhone 5, iPhon 6S Plus ... Piranti mikir karo piranti, maca akeh lan latihan ing Apple lan intine minangka perusahaan wis menehi cukup pengalaman kanggo dakwartakake saben dina lan produk Apple wis pirang-pirang taun kepungkur.