Miguel Hernandez

Editor, geek lan kekasih "budaya" Apple. Kaya sing diarani Steve Jobs: "Desain ora mung penampilan, desain cara kerjane." Ing 2012, iPhone pisanan dakpasrahake lan wiwit iku ora ana apel sing nolak aku. Nganalisa, nyoba, lan ndeleng saka sudut pandang kritis apa sing ditawakake Apple kanggo kita ing level hardware lan software. Ora adoh saka "fanboy" Apple, aku kepengin nyritakake babagan sukses, nanging luwih seneng kesalahan kasebut. Kasedhiya ing Twitter minangka @ miguel_h91 lan ing Instagram minangka @ MH.Geek.