Toni Cortés

Apple nggawe piranti supaya urip kita luwih gampang. Nanging iki minangka alam semesta sing terus berkembang, lan aku seneng terus nganyari. Aku seneng sinau lan nglatih pengalaman anyar karo manzanitas lan dituduhake karo sing maca. Pancing ing alam semesta sing digawe dening Jobs, wiwit Apple Watch aku nylametake nyawane.

Toni Cortés wis nulis 370 artikel wiwit Juli 2019