Paten Apple nuduhake iPhone kanthi desain Mac Pro

Sampeyan kudu ujar manawa desain model Mac Pro paling anyar, luwih modular tinimbang sing sadurunge, dikritik nalika diluncurake amarga mirip "parutan keju" lan mengko yen wis ana ing ngarepe, sampeyan pengin iMac iki ing meja makan mung kanggo seneng desain eksterior sing luar biasa.

Kasunyatane yaiku desain iki bisa uga ora seneng karo kabeh wong, nanging pancen ora ana gandhengane karo parutan keju nalika sampeyan ngarepake. Sawetara dina kepungkur paten anyar sing kadaptar dening perusahaan Cupertino nuduhake iPhone kanthi desain iPhone iki Sampeyan mbayangno?

Apik kanggo sawetara perkara sing ala kanggo wong liya

Temenan nambahake desain Apple Mac Pro eksklusif kasebut menyang iPhone bisa duwe barang sing apik lan sing jelas ana perkara sing ala. Kanggo ngucapake positif, umume nggawe disipasi suhu sing apik banget utawa uga genggeman sing luar biasa. Kanggo banget, kita ora nemokake resistensi banyu utawa uga masalah rereget ing njero peralatan ...

Paten sing katon ing web Patently Apple Bisa ngerteni luwih kurang saka ngarsane kita, nanging sing jelas apike angel kanggo Apple nambah desain Mac Pro iki menyang iPhone ing jangka cendhak utawa dawa. Bahan sing digunakake kanggo nggawe Mac Pro bisa uga dadi iPhone utawa kita uga duwe desain sing padha ing sawijining dina, nanging nyalin desain iki kayane bisa ngasilake luwih akeh kerugian tinimbang kaluwihan ing iPhone. Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.