Produksi iPhone 13 bakal dikurangi amarga masalah kekurangan komponen

Wiwitane, kabeh nuduhake manawa Apple ora bakal nemoni masalah produksi iPhone 13 sanajan kekurangan komponen. Saiki media populer Bloomberg nuduhake manawa ing Cupertino dheweke dipeksa nyuda tingkat produksi iPhone iki lan mesthine penurunan produksi iki bakal mengaruhi penjualan sing sadurunge direncanakake.

Dikarepake bakal tekan 10 yuta iPhone 13 sing didol taun iki, nanging angka kasebut bisa suda sithik amarga kekurangan semikonduktor. Nalika produksi model iPhone 13 iki diwiwiti, diharapkan bisa ngasilake udakara 90 yuta, saiki kanthi masalah ing Broadcom lan Texas Instruments angka kasebut bakal luwih murah.

Iki bisa ditemokake ing tanggal pengiriman produk sampeyan

Nalika mlebu situs web Apple, kita bakal ngerti yen nggawe pesenan kanggo model iPhone 13 anyar utawa malah Apple Watch Series 7 sing anyar, tanggal pangiriman luwih dawa saka sewulan ing sawetara kasus. Iki ora biasane nalika diluncurake Apple, sanajan sejatine nalika wiwitan penjualan sampeyan bisa ndeleng kekurangan stok. Ing kasus iki, amarga ana masalah karo komponen lan conto sing jelas yaiku apa sing kita deleng ing pabrik-pabrik mobil, sing luwih akeh nandhang kasusahan tinimbang perusahaan ing sektor teknologi kayata Apple.

Wiwitane dikandhani saka Bloomberg manawa Apple malah bisa nambah produksi iPhone 20 iki nganti 13% dibandhingake karo iPhone 12 dirilis taun sadurunge. Saiki data kasebut misale jek ora nuduhake kenaikan produksi, Luwih kosok baline. Kita bakal weruh kepiye pengaruhe ing penjualan piranti ing jangka cendhak lan dawa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.