Pungkasane Apple Pay bakal teka ing Meksiko ing taun 2021

Apple Pay Mexico bakal teka ing 2021

Apple Pay yaiku layanan pembayaran Big Apple sing pisanan ndeleng cahya ing 2014. Nenem taun mengko, ana akeh negara sing layanan kasebut ora kasedhiya. Nanging, peluncuran kasebut bertahap lan obrolan antarane Apple lan bank-bank utama beda ing saben negara terus mili kanggo nggayuh ekspansi layanan sing maksimal. Sawetara minggu kepungkur ana spekulasi tekane Apple Pay menyang Meksiko ing pungkasan Desember amarga nggawe situs web resmi Apple Pay ing situs web kasebut. Nanging, Apple wis nganyari situs web ing Meksiko sing njamin manawa Apple Pay bakal "Kasedhiya ing taun 2021."

Meksiko bakal nampa layanan Apple Pay sajrone taun 2021

Apple Pay gampang banget digunakake lan bisa digunakake karo piranti Apple sing mesthi sampeyan lakoni. Sampeyan bisa tuku sing aman lan tanpa kontak ing toko, aplikasi lan situs web. Apple Pay luwih trep tinimbang nggunakake kertu. Lan uga luwih aman.

Layanan Apple Pay digunakake luwih saka 500 yuta iPhone kabeh ndonya. Nambahake kertu menyang piranti dadi luwih gampang. Kajaba iku, ekspansi layanan ing saben negara kanthi bertahap, ngatur kanggo nambah bank-bank anyar sing nggawe sisteme kompatibel supaya bisa nampa pembayaran liwat piranti Apple, sanajan layanan kasebut wis diadegake ing sawijining negara. Iki minangka platform sing terus maju kanggo pangguna.

Artikel sing gegandhengan:
Apple terus nyoba nambah sistem pembayaran liwat kode QR kanggo Apple Pay

Nanging, nalika Spanyol duwe Apple Pay sajrone pirang-pirang taun, ana sawetara negara kaya Meksiko sing durung seneng layanan ing wilayah kasebut. Sawetara minggu kepungkur, situs web layanan ditambahake menyang situs web resmi Meksiko. Akeh media nyuarakake kabar kasebut lan prédhiksi tekane platform ing pungkasan taun. Kejutan teka nalika Apple nganyari situs web Meksiko priksa manawa gerakan sampeyan ora diinterpretasi kanthi salah:

Kasedhiya ing 2021.

Sanajan ora ana akeh informasi ing situs web resmi, kita ngerti manawa pangguna ing Meksiko bakal bisa nggunakake Apple Pay nganggo kertu VISA, Mastercard lan American Express. Sing jelas yaiku Apple nindakake diskusi karo bank paling penting ing negara Amerika Latin sing bakal dadi negara Amerika Latin nomer loro sing nampa Apple Pay kanthi jaminan lan kompatibilitas sing maksimal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.