Sony ngrencanakake bakal ngeculake game PlayStation ing iPhone lan iPad

PlayStation

Wiwit Sony nilarake PS Vita, sampeyan ngerti yen sampeyan wis ilang akeh tagihan. Game ing piranti seluler nesu banget, ing layar cilik iPhone, utawa ing layar iPads sing luwih gedhe.

Dadi, dheweke duwe rencana njupuk kauntungan saka judhul eksklusif PlayStation sing hebat, lan ngluncurake versi sing cocog sing diadaptasi iOS lan iPadOS. Warta apik, tanpa mangu-mangu.

Sony ngrencanakake bakal nambah gaweyan kanggo ngembangake game kanggo piranti seluler. Iki minangka merekrut programer kanggo adaptasi akeh franchisee PlayStation supaya bisa dimainake ing iPhone lan iPad mbesuk.

Rencana kasebut ditemokake dening pariwara kerja

Wis ditemokake pariwara kerja nggoleki wong kanggo peran "Head of Mobile, PlayStation Studios, Sony Interactive Entertainment", ing California. Pengumuman kasebut nerangake manawa calon bakal "nyebabake kabeh aspek ngembangake game game, wiwit saka konsol lan PC nganti layanan seluler lan langsung," nanging kanthi fokus "sukses adaptasi waralaba PlayStation sing paling populer kanggo seluler.".

Calon sing sukses uga bakal tanggung jawab "mbangun lan njengkelke tim pangembang seluler," lan bakal dadi "kepala unit bisnis anyar iki ing PlayStation Studios." Mesthine, yen dheweke pengin ndhelikake, kepala karyawan ngrekrut Sony perang apik bakal tiba marang.

Label editorial saka PlayStation Ponsel wis ana lan bisa digunakake, lan wis ngasilake sawetara judhul seluler, kalebu "Run Sackboy!" lan "Ora dipetakan: Fortune Hunter" lan liya-liyane. Dheweke uga dadi editor sawetara game PC adhedhasar game PlayStation, kalebu "Horizon: Zero Dawn" lan "Everybody's Gone to the Rapture."

Sony sadurunge duwe kehadiran sing luwih penting ing game seluler, kayata smartphone Xperia Play lan konsol game genggam. PSP y PS Vita. Uga ana kemampuan kanggo main game PlayStation liwat iPhone utawa iPad, nggunakake aplikasi Remote Play kanggo streaming saka console liwat jaringan.

Nintendo

Nintendo wis nggoleki cara bisnis anyar ing iOS lan iPadOS.

Sony pengin njelajah dalan sing Nintendo wis nyoba kanthi rejeki. Ing 2017, Nintendo wiwit ngluncurake game iPhone adhedhasar franchise utama kayata "Super Mario Run" lan "Fire Emblem Heroes", kanthi panrima sing apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.