Render anyar nuduhake desain masa depan iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro emas

ing gosip lan bocor babagan iPhone 14 Pro diterusake, utamane amarga Apple pengin banget nyurung saben. Kita wis ngerti pirang-pirang wulan manawa piranti anyar sing bakal dirilis ing wulan September taun iki bakal nggawa owah-owahan penting ing tingkat desain. Nanging ora kabeh. Apple pengin nambah owah-owahan utamane ing model Pro, ninggalake model standar, ngilangi, ora sengaja, model mini. Iki render anyar nuduhake kabeh gosip babagan iPhone 14 Pro, kanthi desain sing luwih bunder, sistem kamera mburi anyar lan ngarep kanthi desain 'pil'.

Owah-owahan desain sing penting banget ing iPhone 14 Pro

IPhone 14 bakal teka ing urip kita ing wulan September taun iki. Apple bakal nggawe intine anyar ing ngendi bakal nampilake kabeh smartphone sing dianyari maneh lan kita bakal menehi cara kanggo generasi kaping patbelas. Ana akeh desas-desus babagan piranti iki lan nalika pirang-pirang wulan saya suwe saya suwe lan spesifik.

Kamera iPhone 14 Pro

Ing kesempatan iki Jon Prosser lan Ian Zelb Dheweke wis kerja kanggo nyawiji kabeh desas-desus ing render sing meh padha karo sing dikarepake iPhone 14 Pro. Dheweke fokus ing model Pro amarga, kaya sing dakkandhakake. Apple arep nggawe lompatan generasi ing model Pro, ninggalake model standar sing padha karo iPhone 13 saiki ing tingkat desain.

Artikel sing gegandhengan:
Rincian ukuran layar anyar iPhone 14 Pro lan 14 Pro Max

Werna anyar lan kekuwatan gedhe ing mburi

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kudu narik kawigatosan kita yaiku ing ngarep piranti: kita pamit menyang kedudukan kanggo nggawe sistem True Depth bunder ing wangun 'pil'. Iku uga khusus nyebataken ing pengurangan bevel. Iki, bebarengan karo owah-owahan kedudukan, ngidini rada nambah layar lan ngasilake rasa kepenuhan sing beda karo generasi sadurunge.

iPhone 14 Pro ungu

Sisih striking liyane dumunung ing mburi. Sistem kamera mburi anyar ngarahake njupuk langkah raksasa ing iPhone 14 Pro. Kita bakal duwe sistem kamera luwih gedhe karo sensor 48 megapiksel saliyane dadi 57% luwih gedhe tinimbang iPhone 13 Pro. Sistem iki ngidini ngrekam ing 8K. Nanging, kasunyatan nambah ukuran piring ing ngendi kamera dumunung tegese Apple bisa uga kudu mbungkus bezel ing mburi kanggo nyegah inconsistencies visual. We analisa masalah iki ing iki Artikel:

Artikel sing gegandhengan:
IPhone 14 Pro bakal duwe desain sing luwih bunder tinimbang iPhone 13

Pungkasan, ing tingkat rendering, a iPhone 14 Pro model ungu. Ketoke Apple bakal mikir nggawe versi winates warna iki saliyane warna grafit, perak lan emas sing wis kita kenal saka generasi liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.