Ora suwe kita bakal bisa muter Microsoft xCloud ing Safari

Project xCloud

Sawise apa Apple y Microsoft Dheweke bakal muter kucing lan mouse nganti pirang-pirang wulan, kayane Xbox wis nggawa kucing menyang banyu, lan pungkasane kita bakal bisa main platform game xCloud saka piranti Apple.

Apple wis nggawe akeh alangan kanggo Microsoft supaya ora ngidini aplikasi kasebut bisa diputer xCloud ana ing Apple Store. Pungkasane, Microsoft wis kesel, lan pungkasane bisa diakses liwat web, saka Safari, Edge lan Chrome. Masalah wis dirampungake.

Microsoft nembe ngumumake yen sawise tes beta wis rampung karo saklompok pangguna cilik, Microsoft bakal ngluncurake layanane game streaming xCloud kanggo piranti Apple "ing minggu ngarep."

Sing duwe Xbox wis nyoba ngluncurake layanan streaming game, sing ngidini pangguna main saka awan tinimbang nyimpen game lokal ing piranti kasebut, ing sistem Apple wis suwe.

Microsoft lan Apple ngrembug babagan diskusi umum babagan taun kepungkur babagan pedoman app Store. Apple nolak nggawe aplikasi kaya xCloud kasedhiya ing App Store.

Wong-wong saka Cupertino ujar manawa kanthi aplikasi iki, dheweke bisa main game sing Apple ora bisa ngontrol kontene, bisa uga kasar, kanthi adegan seks, lsp. Kanthi alesan "ngawasi" keamanan para pangguna, nolak ngirim aplikasi ing App Store.

Alasan sing ora ana dhasar, amarga ora bisa ngontrol konten audiovisual saka platform video streaming, lan uga sing bakal disimpen ing App Store.

Apple pungkasane ngowahi kabijakan, saengga aplikasi kasebut ing platform, nanging mrentahake supaya saben game sing ditawakake liwat layanan kasebut dikirim kanthi independen kanggo digunakake. nyemak.

Microsoft wis bisa ngalahake Apple

Microsoft wis kesel lan mutusake ora nerusake kabijakan anyar Apple, lan bakal menehi akses menyang xCloud liwat pangguna safari ing iPhone lan iPad. Lan yen Apple teka karo Safari kanggo akses kasebut, layanan streaming uga bakal diluncurake Pinggiran y Chrome. Dadi pungkasane kita bakal bisa nikmati xCloud ing iPhone, iPads, lan Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto Carlier ngandika

    Mesthi angel nulis artikel iki tanpa nyebutake Stadia, sing wis mlaku kanthi cara sing padha ing IOS pirang-pirang wulan ...