Sampeyan saiki bisa nggunakake kertu Banco Mediolanum ing Apple Pay

Apple Pay saiki kasedhiya karo kertu saka luwih saka 20 bank ing Spanyol lan siji luwih saka Aku dielingake.

Banco Mediolanum wis duwe Apple Pay lan sampeyan bisa ngaktifake saiki.

Sistem pembayaran kertu kanggo piranti Apple, Apple PayWis karo kita wiwit 1 Desember 2016, Banco Santander ngaktifake.

Wiwit, Apple Pay saya akeh lan wis duwe bank-bank Spanyol utama, uga akeh layanan finansial liyane.

Dina iki sampeyan saiki bisa nggunakake kertu Banco Mediolanum. Elinga, yen nambah kertu ing Apple Pay ing iPhone, bisa digunakake kanthi macem-macem cara:

- Saka app Dompet, nggunakake proses sing nuntun kita kanthi ngeklik lambang + ing sisih tengen ndhuwur.

- Saka Setelan iPhone, ing "Dompet lan Apple Pay". Ing kana kita bisa "Tambah kertu".

- Saka aplikasi bank Biasane duwe tautan kanggo ngaktifake kertu ing Apple Pay utawa malah saka situs web sampeyan.

Prosese gampang banget. Ketik data (nganggo kamera utawa kanthi manual) lan konfirmasi aktivasi, biasane kanthi mbukak aplikasi bank utawa kanthi SMS konfirmasi.

Uga, sampeyan bisa nonton video Banco Mediolanum sing nerangake cara nggawe kanthi visual.

Kanggo nambah kertu menyang Apple Watch, kita kudu mbukak aplikasi Watch ing iPhone. Ing kana, geser menyang "Dompet lan Apple Pay" lan tambah kertu anyar, kaya padha karo iPhone.

Ora mung Banco Medialanum sing diaktifake saiki, bank-bank liyane, kayata N26, wis diaktifake ing negara liya. Ing kasus iki, N26 saiki kasedhiya ing Inggris (lan ing Spanyol wis suwe digunakake).

Ing Spanyol, kita mung duwe bank gedhe sing wani nggunakake Apple Pay, ING, lan kayane pungkasane bakal nggunakake. Y, Sanajan wis dikonfirmasi, kita durung ngerti kapan Apple Pay bakal kasedhiya ing ING.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.