Sampeyan saiki bisa nyetel latar mburi khusus ing Safari

Safari ing iOS 15

Kanthi iPhone 13 tekan pangguna pertama lan iOS 15 kanthi seminggu, salah sawijining pangowahan paling apik sing bakal ditindakake nalika nggunakake piranti taun iki total desain ulang sing Safari, browser Apple, wis ngalami app. Browser wis dirancang kanggo nggampangake kita navigasi lan bisa ngatur kabeh tab sing mbukak kanthi cara sing luwih gampang. Nanging ora mung iku, uga ngidini kita ngatur luwih akeh kanthi nambah latar mburi adat ing iPhone. Kita nuduhake sampeyan carane nggawe.

Nyetel latar mburi khusus ing iPhone ing aplikasi Safari iku gampang banget lan sampeyan bisa nggunakake gambar dhewe utawa nyetel wallpaper anyar sing disertakake Apple karo iOS 15.

Cara nyetel latar mburi khusus ing Safari nganggo iOS 15

  • Sing pertama sing kudu sampeyan lakoni yaiku bukak tab Safari kosong anyar. Kanggo iki sampeyan kudu pencet kothak loro sing ana ing garis sing ana ing sisih tengen ngisor lan banjur pencet tombol "+" sing bakal katon ing garis sing padha ing sisih kiwa ing jejere kabeh tab sing wis dibukak mbagekake ing layar.

 

  • Sabanjure, sampeyan kudu mudhun kabeh ing tab sing wis dibukak nganti sampeyan nemokake tombol Sunting.

  • Kanthi cara iki sampeyan bakal ngetik kabeh pilihan pangaturan dhewe sing diduweni Safari. Antarane, sampeyan bakal nemokake ing togol Gambar Latar, sing bakal sampeyan aktif supaya bisa milih latar mburi sing paling disenengi.

  • Ngeklik tombol + Sampeyan bisa ngetik gambar saka galeri.

Sawise sampeyan milih dana sing sampeyan pilih, iki bakal ditampilake ing mburi kaca sing ora ana, contone, nalika mbukak tab anyar ing Safari, sampeyan bakal nemokake foto sing dipilih kanthi pilihan khas sing ditampilake browser.

Secara pribadi, aku duwe kemampuan kustomisasi iki ora apa-apa, Aku ora ngira bakal menehi pengaruh sing gedhe banget amarga umume kaca sing dikunjungi, kita ora bakal bisa ndeleng latar mburi. Uga, sapa sing durung ngerti nada putih tanpa swara nalika mlebu browser? Kandhani apa sing sampeyan pikirake babagan pilihan pangaturan dhewe iki!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.