Sawetara pangowahan kanggo iPad Pro lan iPad Mini miturut bocor

Apple ngliwati tanggal sing wis dikabarake sawetara minggu kepungkur babagan produk anyar ing kisaran iPad lan MacBook. Supaya kita meh ora nganggep yen bocor iki mung bayangan "analis" sing ngelak babagan tutup.

Nanging, informasi sing dianyari tetep ana ing babagan iki lan kita pengin supaya sampeyan paling anyar. Ing kesempatan iki, kabeh nuduhake manawa pangowahan eksterior iPad Pro lan iPad Mini ora bakal dianggep utawa meh ora bisa dianggep, Apa ora napa sampeyan manawa Apple nyepetake inovasi ing produk kasebut?

Sonny Dickson sing "bocor", kebiasaan Twitter kanthi foto sing nggawe kita kaget banget, dheweke nuduhake iPad Mini anyar sing durung ngalami desain ulang ing wilayah apa wae, ngreksa bingkai sing diucapake lan tombol Ngarep ing sisih ngisor, ana sing jelas bakal ditinggalake pangguna rasa sing ora apik ing cangkeme, lan aku mikir manawa iPad Mini bakal dadi produk sing paling bisa adaptasi karo format pigura suda lan desain agresif.

Ya, kita nemokake sawetara pangowahan liyane ing iPad Pro, ing ngendi kita ndeleng kamera telung, sing nggawa piranti kasebut mbebayani banget karo iPhone ing syarat-syarat kasebut. Dheweke njaga konektor cerdas ing sisih mburi lan sisih. Kangge, iPad Mini bakal tetep kamera mburi sing bakal luwih sithik kanggo mbebayani.

Kayane aku meh nyerang yen Apple ora nganggep kemungkinan njaga desain lawas iPad Mini sing saiki umure sangang taun, sing bakal dikandhani mengko. Kayane wis jelas bisa kanthi bertahap kanggo mateni kisaran iPad Mini, produk sing paling apik kanggo para pangguna lan nampa penghinaan saka Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Tulung ganti "kumandhang" dadi "rampung"